“Wat ga ik tegen jou te zeggen hebben?” Victoria Beckham was bang om alleen op reis te gaan met David

David Beckham en Victoria
EPA David Beckham en Victoria
Victoria (45) en David Beckham (44) vierden in juli dat ze alweer twintig jaar getrouwd zijn. De modeontwerpster en oud-voetballer gingen daarom samen naar Italië, maar Victoria zag daar van tevoren wel een beetje tegenop. “Ik zei tegen David: god, wat hebben we tegen elkaar te zeggen als we alleen met z’n tweetjes zijn “, zei Posh Spice in Telegraph Magazine.

Haar zorgen bleken onterecht, want ook zonder de 20-jarige Brooklyn, de 17-jarige Romeo, de 14-jarige Cruz en de 8-jarige Harper had het Britse koppel het prima naar de zin. “We kletsen en lachten de hele tijd en niet eens over de kinderen of over ons werk”, blikte de 45-jarige Victoria terug. “Wat een opluchting: we zijn oké, ook als ze allemaal uit huis zijn.”

De opvoeding van hun kinderen nemen de Beckhams enorm serieus. Voor David is het vooral belangrijk dat hun kids, ondanks hun rijkdom en beroemde ouders, met beide benen op de grond blijven staan. “We willen dat onze opvoeding zoveel mogelijk lijkt op de manier waarop wij zelf zijn opgevoed”, vertelde hij. “Hun opvoeding is erg anders dan die van mij en mede daarom is er altijd een angst. Al vanaf de eerste dag dat je een kind hebt, maak je je altijd zorgen. Het is het mooiste ding in het leven om kinderen op de wereld te zetten, maar je moet ze altijd blijven beschermen. Ze zijn erg bevoorrecht en hebben een geweldig leven en ik wil dat beschermen en ze beschermen voor alles dat er buiten het gezin gebeurt.”
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Christine Meersseman

    Mijn vrouw en ik gaan het liefst alleen op reis.Als je dat al niet meer kan is er iets serieus mis in je relatie,en zo zijn er héél veel.Als ze dan al eens alleen op reis gaan,zoeken ze steeds andere mensen op die ze nadien nooit meer zien.Gelukkig is er voor hen nog Facebook....

  • marijke boulet

    Zal wel bij 80% of meer van de koppels zo zijn , meestal ga je op stap of verlof met meerdere koppels zodat de mannen met elkaar kunnen kletsen , zuipen en sport kijken en de vrouwen kunnen zonnen en shoppen .