"Wanneer neem je ontslag? We zijn je zo beu": Julie Van den Steen niet gespaard van venijnige berichten

Instagram
Bekende Vlamingen die via de sociale media een hoop kwetsende of venijnige berichten ontvangen: het begint steeds meer op een trend te lijken. Recent was er nog presentatrice An Lemmens die een perverse volger in zijn hemd had gezet, of Bab Buelens die kreeg af te rekenen met vulgaire reacties nadat een expliciet filmpje online de ronde ging waarvan werd beweerd dat het om de actrice ging. Nu is het MNM-stem Julie Van den Steen die in de klappen deelt: zij kreeg enkele even gemene als verwarrende berichten naar het hoofd geslingerd.

Zo vroeg iemand via Instagram aan de 26-jarige radiostem “wanneer ze aan vervanging toe is”. De volger veranderde blijkbaar wel al snel van gedacht: enige tijd later vroeg hij wanneer ze nog eens op de radio kwam,  “want het was zo saai zonder haar”. De toon sloeg daarna echter wéér om: “Wanneer ga jij eens ontslag nemen? We zijn je zo beu”, kreeg Julie toen, tot tweemaal toe, in haar inbox. 

Voor de presentatrice is het intussen al dagelijkse kost. “Ik vind de berichten van An Lemmens heel herkenbaar. Zeker ook het excuus van de afzender dat het een grapje was. ‘Oei, sorry, het was niet zo bedoeld’: da’s typisch. Een week later stuurt diezelfde persoon me dan wel wéér een vettig bericht. Het gebeurt zowel op Instagram als op Facebook. De neuk-opmerkingen houden ze voor in privéberichten, maar op foto’s komen wel openbare commentaren als ‘Wat ben je sexy met je mooie beentjes’ of ‘Wat een mooi kontje heb jij’. Dat vind ik er ook over. Als het publiekelijk is, reageer ik vaak. Mijn andere volgers zien het dan ook, waardoor ik die viezerik toch een beetje te kakken zet”. 

Instagram15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chalid Riffi

  Julie is top...mvg Chalid

 • Raphael ERNST

  Hoge bomen vangen veel wind !

 • Wouter Van de Walle

  Iemand die wanneer nog niet eens correct kan schrijven moet je toch helemaal niet serieus nemen ;)

 • Bruno Draulans

  Mensen die die mening hebben, kunnen ook van zender veranderen. Elke presentator heeft zijn fans. bevalt het u niet, verhuis dan. Julie, trek het u niet aan, meisje. Tegenover elke nietsnut die zoiets post, staan een veelvoud aan fans die u wel graag bezig horen.

 • Luc Desmet

  Emma, neerkijken op mensen die niet foutloos kunnen schrijven: dat vind ik er dan persoonlijk weer over. Het zou over de boodschap moeten gaan, niet de schrijfstijl. Niet iedereen kan foutloos schrijven. Net zoals niet elke persoon die foutloos schrijft een goed karakter heeft.