“Wanneer je voor jezelf een nieuwjaarsgeschenkje koopt”: ‘Timtation’ pakt uit met nieuwe luxewagen

VIJF/RV
Tim Wauters (31), beter bekend als ‘Timtation’, heeft zichzelf getrakteerd op een wel heel opmerkelijk geschenk. Via de sociale media laat hij weten dat er binnenkort een gloednieuwe sportwagen voor de deur staat. Tim koos voor een Chevrolet Camaro SS: een wagen waar ook een stevig prijskaartje aan vasthangt. 

“Wanneer je voor jezelf een nieuwjaarsgeschenkje koopt”, schrijft ‘Temptation’-Tim laconiek bij een foto van zijn nieuwe wagen. Hij is duidelijk trots op zijn nieuw speeltje. De Chevrolet Camaro is een populaire Amerikaanse sportwagen die wordt geproduceerd door de Chevrolet Motor Division van General Motors. Hij werd destijds geïntroduceerd als concurrentie voor de Ford Mustang, en wordt nog steeds vlot verkocht. 

Aan zo’n snelle bolide hangt natuurlijk een prijskaartje. De wagen kost al snel zo’n 23.000 euro voor het instapmodel. Of Tim een nieuw model heeft aangeschaft, of een tweedehands exemplaar, is niet bekend. Maar het is zijn vrienden hoe dan ook niet ontgaan dat zijn nieuwe wagen niet goedkoop is. “De zaken gaan goed zo te zien”, reageren zij met een knipoog. Of ook: “Amai, ik ga ook meedoen aan Temptation Island!”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tim Wauters

  23000€ ja oke laat maar komen dan, 6liter v8 is spijtig genoeg net iets meer..

 • John De Smedt

  Voor €23000 heb je een gewone middenklasser !

 • Philip Philip Vandenbossche

  € 23 000 is een koopje :-)

 • Alain Terrieur

  Een Camaro voor 23.000€? Dat moet dan wel een tweedehands zijn. Op de website staat de prijs 'vanaf 46.490€'.