'Trekkie' Quentin Tarantino werkt mee aan nieuwe Star Trek-film

AFP
J.J. Abrams en Quentin Tarantino hebben een plan voor een nieuwe Star Trek-film. De twee zijn volgens Deadline bezig een schrijversteam samen te stellen om hun concept verder uit te werken.

Het idee voor de nieuwe film kwam van Tarantino. Hij deelde dat met Abrams, die twee van de drie Star Trek-films van de meest recente trilogie regisseerde. Het duo zou pas verdere stappen willen nemen als het script af is, maar volgens bronnen van Deadline is het de bedoeling dat Tarantino de film gaat regisseren met Abrams in de rol van producent.

Het zou de eerste keer zijn dat Tarantino een film maakt die onderdeel is van een franchise. De regisseur heeft in het verleden vaak laten weten dat hij een echte 'Trekkie' is. Hij is vooral een grote van de de originele Star Trek-serie. In een podcast van Nerdist zei hij in 2015: "Het enige dat hen beperkte was het jaren 60-budget en de beperkte tijd die ze hadden. Je zou van sommige van die klassieke Star Trek-afleveringen zo een film van 90 minuten kunnen maken."
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Max Maximus

    Tarantino is 1 van de beste regisseurs ooit Guido.Bijna alles van script tot regisseren en zelfs acteren.Deze man doet alles en dat doen er niet veel na.

  • guido vermeyen

    Ik vind die regisseur flink overroepen, weet niet waarom die zo opgehemeld wordt...