‘Timtation’ onthult zijn beste versiertrucs aan seksuologe: “Wees niet te opdringerig”

Tim Wauters
VIJF Tim Wauters
Tim Wauters, de man die op Temptation Island zijn vriendin Deborah Leemans liet staan voor verleidster Cherish, heeft zijn beste versiertrucs uit de doeken gedaan. In een interview met de jonge seksuologe Sara Taels vertelt hij hoe hij vrouwen benadert. Ook Temptation-verleiders Tireily, Laiolano en Matthew onthullen hun beste moves.

Seksuologe Sara Taels vroeg enkele Temptation-mannen naar hun beste verleidingstips, zodat andere mannen wat steviger in hun schoenen staan wanneer ze de verleidingstoer opgaan. In een blogpost op haar website verklapt Tim onder andere zijn dodelijkste verleidingsmove: “Mijn blauwe ogen zijn mijn grootste troef. Vrouwen smelten voor mijn zwoele blik.” Verder raadt hij mannen aan niet te opdringerig te zijn: “Wacht af en kijk of ze terugkomen.”

Verleider Tireily raadt mannen aan om veel vragen te stellen om zo de aandacht van een vrouw te trekken. Volgens Laiolano onderscheid je je van andere mannen met mooie kleren en Matthew probeert eerst vertrouwen op te bouwen: “Blijf altijd jezelf en speel in op de gevoelens van een vrouw, dan heeft ze het gevoel dat je naar haar luistert.”

Sara Taels bundelde alle versiertips van de Temptation-mannen in een blogpost. En uiteraard schieten vooral de tips van ‘Timtation’ eruit. Lees het volledige artikel op haar website.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sonja Van de Sype

  Deborah mag blij zijn dat ze daar van af is.

 • Diane Van Riet

  Euhhhh wie heeft nu weer wie verleid?

 • Evelin Arndt

  Zijn zwoele blauwe ogen hahaha

 • Agnes Vantilt

  een onnozel ventje ocharme, daar zijn kosten aan.

 • Eyckmans Nick

  Haha geweldig zoals hij opdringerig was zo ken ik er geen een!!!