Exclusief voor abonnees

'Thuis'-actrice Tine Priem stelt haar grote liefde voor: "Tom maakt mij zo gelukkig"

Tine Priem (29) en Tom (34)
Instagram/Tine Priem Tine Priem (29) en Tom (34)
In ‘Thuis’ doet ze niets liever dan flirten. In het echte leven is Tine Priem (29) al drie jaar samen met haar vriend Tom (34). Pas nu stelt ze hem aan je voor. Waarom dat zo lang heeft geduurd? Tine vertelt het zelf: "De reden is simpel", zegt de ‘Thuis’-actrice. "Tom is nogal verlegen, eigenlijk wil hij liefst uit de schijnwerpers blijven. Dat heb ik altijd gerespecteerd. Ik vond het ook wel leuk dat onze liefde strikt privé bleef."

Maar...

Wel, Tom en ik gingen naar de voorstelling van ‘De Creme Glace Oorlog’ van de Sven De Ridder Company. Goed gelachen, trouwens. En toen heb ik impulsief een selfie van ons tweeën genomen en die op Instagram gepost. Gewoon, zonder er echt bij na te denken. ’t Was een heel plezante avond, vandaar. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat er zoveel reacties op die foto zouden komen.

Je hebt er toch geen spijt van?

Nee, tuurlijk niet. En Tom ook niet. Iedereen mag weten dat Tom en ik enorm gelukkig zijn samen. We vullen elkaar zeer goed aan, we steunen elkaar in alles wat we doen.

En als er een discussie is?

Dan praten we daarover. Communicatie is de basis voor een goeie relatie, zeggen ze vaak. En dat is zo. Tussen Tom en mij zijn er ook totaal geen ergernissen. ’t Gaat in feite allemaal vanzelf. Kortom, hij maakt mij gelukkig. Héél gelukkig.

Hoe heb je hem leren kennen?

Laat ik eerst zeggen dat ik in die periode op het punt stond om van Gent naar Mechelen te verhuizen. Ik was een jaar vrijgezel, en met m’n verhuis in het vooruitzicht nam ik me voor om tijdelijk oogkleppen op te zetten.

Je hebt 28% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Alex Timmerman

    Wanneer gaan die allemaal eens stoppen met hun privé op tafel te smijten, binnen enkele jaren krabben ze elkaars ogen weer uit!