‘Thuis’-actrice Tina Maerevoet: “Die hufter heeft ‘chance’ gehad”

Tina Maerevoet
Kristof Ghyselinck Tina Maerevoet
Zondag hadden Tina Maerevoet (35) en haar vriend een confrontatie met een man die trots vertelde hoe hij asbest afbrak. Pijnlijk, aangezien de vader van Maerevoet stierf aan de kankerverwekkende stof. 

“Gisteren stond er voor mij in de winkel een ‘heftig type’. Zo’n inhoudsloze maar wel opgepompte kleerkast met de gruwelijkste tattoo’s die een tattoo-’artiest’ kan zetten”, begint Tina Maerevoet haar relaas op Instagram. Na in de winkel zelf al moeilijk gedaan te hebben, richtte de man buiten zijn pijlen op de vriend van de ‘Thuis’-actrice. Hij vroeg hem om een vuurtje. “Nee, ik ben gezond, ik rook niet”, antwoordde Maerevoets vriend. “Gezond, gezond, ik ben gezond, ik breek elke dag asbest af”, was het trotse antwoord van de man. Toen de vriend van Maerevoet hem erop wees dat haar vader gestorven was aan asbest, antwoordde de man geringschattend: “Ochaaaaaaaaremen zenne....”

“We zijn zondag 23 juni”, schrijft de actrice. “Mijn papa zou vandaag 67 jaar geworden zijn. Ik probeer altijd het goede in mensen te zien en ben geen agressief type. Maar die hufter heeft ‘chance’ gehad. Als jullie in de toekomst dergelijke inhoudsloze kleerkasten tegenkomen, die opscheppen over asbest, geef ze gerust een onvergetelijke opvoedende tik van mij.”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • gerard wauters

  Waarom klaag je op sociale media? Waarom pak je die man niet daar en dan aan? Je zegt dat hij chance gehad heeft, maar eigenlijk was je een bang schaapje dat nadien de moed heeft om het verhaal op sociale media te zetten. Dus zoveel chance heeft die man niet gehad denk ik.

 • Rudy De Smet

  Dus die man breekt asbest af, dat is toch een goede zaak?

 • marc blommaert

  Tja jammer dat het haar vader is overkomen maar ik breek het ook af en dan?Wat is daar nu erg aan om dat te zeggen....

 • Peter Tijdgad

  Hier in België loop er vanalles rond , voor die het weten zit je met een bijvoorbeeld een gebroken rug zouden ze u ook doen werken en ze gaan ook zeggen dat is niks , en die er moet mee leven is ook een ander verhaal . Je weet maar pas als je daarmee zit ! En dat is spijtig daaraan hoe ze daarmee omgaan met hun taal ! Het is altijd bij de verkeerde die het voor heeft en dat is het leven !

 • Ivan Willems

  Tina, weet je, regelmatig kom ik ook zo van die types tegen. Opscheppen over dit en dat. Maar dan denk ik zo, spijtig dat jij op de laatste bank zat wanneer ze het verstand aan het uitdelen waren. Feitelijk moet je medelijden hebben met die mensen met een laag verstand gehalte.