Exclusief voor abonnees

‘Thuis’-acteur Christophe Haddad trok voor SOS Kinderdorpen naar Libanon: "Ik ben tot op het bot geraakt"

RV
Nergens beter dan thuis. De slagzin van 's lands populairste soap komt nu nog harder binnen bij Christophe Haddad (41). De 'Thuis'-acteur ging als ambassadeur van SOS Kinderdorpen naar Libanon, waar zijn roots liggen. "Ik zag kinderen lopen, alleen tussen de tanks. Mijn hart brak."

Christophe Haddad zet zich al bijna vijftien jaar in voor SOS Kinderdorpen. Als ambassadeur trok hij vorige week naar de Libanese hoofdstad Beiroet. "Ik wilde al langer de situatie in Libanon met eigen ogen gaan bekijken, maar het was een hele tijd niet veilig genoeg. Mijn vader is er geboren, maar in die tijd was er nog geen sprake van een burgeroorlog. Hij is alleen maar in België blijven plakken omdat hij verliefd is geworden op mijn moeder." Christophe groeide dan ook hier op met zijn vier zussen.

Je hebt 28% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • RENE KEEGAN

  trek je niks aan van die muggenzifters hier christophe, je verdient bewondering voor je inzet !

 • Frank Joos

  En dat alles om toch eens weer in de media te komen. Waarom.moeten wij dat weten ?

 • Tony Vandermaelen

  Waarom keert hij dan niet terug?

 • lieve vanderstraeten

  Hier de rijkste plekken ter wereld, ik denk het niet, en zeker niet als ge werkt. Maar dat moet u niet tegenhouden, je kan daar maandelijks om te beginnen,vrijwilligerswerk gaan doen, met de kennis die ge hier hebt opgedaan.