'Thuis'-acteur Christophe Haddad huilt om Beiroet: “Godzijdank is mijn familie ongedeerd”

RV
Christophe Haddad (41), die in 'Thuis' Bob speelt, heeft een emotionele boodschap op sociale media gepost. Aanleiding is de verwoestende explosie in Beiroet. De acteur heeft door zijn Libanese roots nog een oma, ooms en tantes in de stad wonen. 

"Met tranen in de ogen vernam ik dat half Beiroet vernietigd was. Ik was doodongerust en het duurde een eeuwigheid voor iedereen een teken van leven gaf. Godzijdank is heel mijn familie ongedeerd. Maar meer dan 300.000 mensen in Libanon hebben nu geen huis meer." En dus onderneemt Haddad, al 13 jaar ambassadeur van SOS Kinderdorpen, actie. "Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik oproep om de organisatie financieel te steunen. SOS Kinderdorpen Libanon vangt nu kinderen op die hun ouders hebben verloren, zorgt ervoor dat dakloze gezinnen niet uit elkaar vallen en verleent psychologische hulp. Ze kunnen onze hulp gebruiken. Vandaar mijn vraag: ga naar sos-kinderdorpen.be en doe een gift. Ik dank iedereen met heel mijn hart." 

Lees ook: 


‘Familie’ herstart op 24 augustus, ‘Thuis’ een week later 

‘Thuis’ start opnieuw met testopnames

Na proefopnames: voorbereidingen gestart voor nieuwe afleveringen ‘Thuis’
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.