‘The Sky is the Limit’-koppel Philip Cracco en Aïsha nog steeds dolgelukkig: “Zo dankbaar”

Instagram
Iets meer dan een jaar geleden maakten Aïsha Van Zele (33) en Philip Cracco (55) bekend dat ze opnieuw samen zijn. Het koppel, dat bekend werd door het VIER-programma ‘The Sky is the Limit’, kende heel wat woelige periodes, maar gelooft nu weer volop in de liefde. “Zo dankbaar.”

“Geluk is tijd doorbrengen met mensen die je graag ziet en herinneringen creëren die je heel je leven bijblijven”, schrijft de gefortuneerde zakenman Philip Cracco bij zijn foto waaruit duidelijk blijkt dat de twee nog steeds close zijn. Op Facebook regent het alvast felicitaties. Aïsha laat via de hashtags onder de foto weten “zo dankbaar” te zijn. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

We leerden Aïsha Van Zele en Philip Cracco kennen als koppel in de reality-reeks ‘The Sky Is the Limit’. Sinds ze verschenen in serie van VIER kende hun relatie een hobbelig parcours en begin vorig jaar lieten ze na enkele relatiepauzes weten definitief uit elkaar te zijn. Toch bleven de twee nog met elkaar in contact en in maart ging Aïsha zelfs aan de slag bij een van de bedrijven van Philip. Van een relatie was geen sprake.

Kinderwens

Het koppel had enkele jaren een concrete kinderwens, maar die viel in duigen omdat er in maart 2016 prostaatkanker bij Philip werd vastgesteld. “Ik had er zo naar uitgekeken om mama te worden”, vertelde Aïsha toen in Story. “Dat was echt mijn droom. Bovendien kreeg iedereen rondom mij kinderen.” Omdat Philip de kinderwens van Aïsha niet meteen kon waarmaken, vond hij het toen beter om uit elkaar te gaan. Achteraf kwamen ze twee terug samen, begin vorig jaar brak het koppel, maar wat later herstelde de liefde zich weer. Een jaar later zijn ze nog steeds dolgelukkig. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Van der Vloedt

    Gelieve eens een grote doorlichting (verrassingsinval) te doen bij interim bureaus. Want er worden veel "vergissingen"/ "foutjes" gemaakt bij het opstellen van contracten. en verantwoordelijken zijn veelal op de "loop" (elders/in het verborgene, na het incasseren van premies) als er fouten moeten recht gezet worden.

  • Bix Froefel

    Intussen zijn de werknemers bij Accent en zijn andere interimkantoren doodongelukkig.

  • Erwin De Meyer

    De liefde , ja zo mooi hé. Lol.