‘Temptation’-verleidster Yasmine mishandeld na feestje: “Ik heb binnenkort een nieuwe neuscorrectie nodig”

Yasmine Pieraerds.
MTV/Instagram Yasmine Pieraerds.
Yasmine Pierards (23), die in 2018 te zien was als verleidster in ‘Temptation Island’, is afgelopen weekend zwaar mishandeld. Dat laat de Limburgse weten op Instagram. Yasmine gaf een feestje in haar eigen huis, maar dat liep helemaal verkeerd af toen een gast niet wou vertrekken. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De beelden die Yasmine deelt op Instagram zijn heftig. “Gisteravond ben ik op een domme kleine afterparty in mijn appartement in elkaar geslagen omdat ik iedereen naar huis stuurde en één persoon niet wou vertrekken”,  schrijft de Limburgse vanuit haar ziekenhuisbed. De kans bestaat dat Yasmine met haar afterparty de coronamaatregelen en de regel rond ‘de bubbel van vijf’ niet gerespecteerd heeft. 

De ‘Temptation’-verleidster wil in eerste instantie niets kwijt over de identiteit van de dader. “Ik heb lang nagedacht om dit wel of niet te posten, maar aangezien ik altijd mijn reality laat zien, wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen”, schrijft ze. “Een man die een vrouw op die manier in elkaar kan slaan, is geen man en zal nooit een man worden. Ik respecteer deze persoon zijn privacy op dit moment nog wel, maar er zullen verdere stappen genomen worden. Mensen, wees niet zo dom of naïef als ik en vertrouw niet zomaar iedereen.” 

(Lees verder onder de foto.)

'Temptation Island'-verleidster Yasmine deelde deze schokkende beelden op Instagram.
Instagram 'Temptation Island'-verleidster Yasmine deelde deze schokkende beelden op Instagram.

Pierards heeft alvast ernstige verwondingen en haar neus is gebroken. “Dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig en laat me zwijgen over de rest van mijn gezicht”, besluit ze. 

Yasmine was in 2018 te zien als verleidster in ‘Temptation Island’. Nadien nam ze ook deel aan ‘Ex on the Beach’, dat te zien is op MTV. Ook was ze deelnemer in de all star-editie van dat programma.

Lees ook: 

Nieuwe liefde, totale metamorfose en een moeilijke zwangerschap: zo gaat het nu met deelnemers van ‘Temptation Island’ (+)

Yasmine uit ‘Ex On The Beach’: “Ik word gepest op sociale media”

‘Temptation’-verleidster Yasmine en Martin van ‘Love Island’ uit elkaar
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.