‘Temptation’-Rodanya praat voor het eerst over de vader van haar kind

rodanya
SBS rodanya
Vorige week kondigde Rodanya op Instagram aan dat ze in verwachting is, maar over de vader van het kind zweeg ze in alle talen. Nu is ze een Youtube-kanaal gestart en daarop praat ze voor het eerst over de man.

Veel zegt Rodanya er niet over, maar uit de video wordt wel snel duidelijk dat ze geen goeie relatie heeft met de man in kwestie. Ze zegt dingen als “als je er niet voor je kind bent, ben je geen vader” en “als jij de persoon bent die puur het kind verwekt heeft en geen rekening houdt met je kind, dan ben je geen vader.” Nogal vijandig dus. Even later wordt ze iets concreter. “De vader is nu niet in beeld”, klinkt het. “Geen contact mee. En waarom niet? Ik heb het in het begin verteld. Hij weet dat hij vader wordt. Hij wilde het niet.” De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar daarna kwamen de eerste problemen en nam Rodanya afstand.

Wel wordt duidelijk dat het niet Danicio is, de jongen met wie ze dit jaar nog te zien was in ‘Temptation Island’. “Ik heb voor mezelf besloten om daar geen uitspraken over te doen, totdat hij duidelijkheid naar mij toe heeft gegeven”, aldus de Nederlandse.

Rodanya kondigde op 16 juli aan dat ze zwanger is. “Ik ben verliefd op een mens die ik nog niet eens heb ontmoet”, schreef Rodanya bij een foto waarop ze roze en blauwe confetti de lucht in gooit. “Alleen wij tweetjes”, voegde ze er toen nog fijntjes aan toe.”

Rodanya kondigt zwangerschap aan
Instagram Rodanya kondigt zwangerschap aan5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ellen Debord

  Caroline bex, en wat als die man helemaal geen kind wenst. Dan moet je als vrouw je eigen boontjes maar doppen.

 • Caroline Bex

  Geen enkel kind verdient het om door zijn vader in de steek gelaten te worden. Liever een moeder die ooit een scheve schaats heeft gereden dan een laffe vader!

 • jose ceraia

  Een remedie tegen de liefde.

 • Filip De Bakker

  Zwanger? Pfffff ocharme dat kindje. Bedriegster als moeder, leuk.

 • Jo Stijnen

  Verdient om in de steek gelaten te worden, fantastisch nieuws