‘Temptation’-Rodanya onthult: “Morgan is de vader van mijn kind”

rodanya
SBS rodanya
Na hun deelname aan ‘Temptation Island’ gingen Rodanya en haar vriend Morgan uit elkaar. Maar nu blijkt dat ze toch een kind hebben samen, dat vertelt Rodanya in haar vlog.

“Ik heb lang getwijfeld om het te zeggen”, zegt Rodanya in haar vlog. “Maar ik ga zijn naam gewoon noemen: Morgan is de vader van mijn kind. We hebben elkaar na ‘Temptation Island’ nog gezien en ik ben nu zwanger. Al was het geen One Night Stand. In het begin wilde hij er niet bij betrokken zijn en vervolgens was er veel ruzie en gezeik. Morgan is met heel andere dingen bezig, maar ik wil wel ouder zijn.”

Rodanya gaat het kind nu alleen opvoeden. “Ik wil gewoon dat mijn kind een vader heeft. Ik vind het heel jammer dat mijn kind geen papa heeft. Ik zal alle leegte invullen, mijn familie ook. Dit is gewoon klaar.” De komende periode neemt ze de tijd om alles even op een rijtje te zetten. “Het is gewoon definitief dat je het alleen gaat doen. Het is lastig, maar weet je: je komt er wel overheen en je kind zal niks tekort komen.”

Rodanya en Morgan hadden een tijdje geen contact, maar vorige week heeft Rodanya toch weer toenadering gezocht. Of het ooit nog goed komt tussen de twee is niet duidelijk.
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bart verloy

  Hmmmm, hoe kan die nu weten wie de vader is ,? Als je op die haar neus duwt gaan haar benen open .

 • CATHY PIETTE

  Een kind kan je ook alleen opvoeden hoor jare er alleen voor gestaan met men oudste zoontje en nog steeds geen spijt van hebbe een hele sterke band en geen enkele pluspapa zal die stuk krijge mijn zoontje is nu 8 jaar en heeft nu wel zen pluspapa maar mama blijfd zijn nummer 1 en omgekeerd ook ook met de 2 de zoon is dit het geval van blijde kindere is de papa weg gegaan toen ik zwanger was

 • Rudy De Bakker

  Hahaha, alles wat van het programma' temptation marginaal " komt is gewoon,,,,, marginaal. Kijk naar al deze deelnemers !!

 • Peter Berg

  Is even in de schijnwerpers staan dan echt belangrijker dan zelfrespect ? Uiteraard, anders neem je niet deel aan dergelijke programma's. Trouwens, ze zal niet zomaar alimentatie kunnen krijgen als hij het niet erkend. Ze zal een lange (dure) juridische weg moeten afleggen, denk maar aan Albert II.

 • JOHAN SOENEN

  Geert Jonckheere, jij noemt vrouwen die verleiden hoeren. Hoe noem je de mannen die verleiden? Kijk, ik noem zowel mannen als vrouwen verleiders. Waarom ze nu dat nieuws uitbrengt, dat zijn onze zaken niet. Ik kijk niet meer naar dit programma, 1 keer was genoeg. Regine Tytgat