‘Temptation’-Morgan reageert voor het eerst op de zwangerschap van Rodanya: “Dit is een zegen”

Morgan en Rodanya tijdens ‘Temptation Island’
RV Morgan en Rodanya tijdens ‘Temptation Island’
Vorige maand kondigde Rodanya, die dit jaar samen met haar toenmalige vriend Morgan deelnam aan ‘Temptation Island’, aan dat ze zwanger is van een eerste kindje. Morgan, de vader van het nog ongeboren jongetje, heeft nu voor het eerst gereageerd op het nieuws. 

“Ja, ik word vader”, geeft Morgan toe in een filmpje op YouTube. “Ik krijg samen met Rodanya een klein kindje, een klein jongetje. Ik zie dat als een zegen, een blessing. Iets supermoois.” Dat hij nog niet reageerde op het nieuws, heeft een reden, vertelt Morgan, die niet langer samen is met Rodanya. “De reden dat ik er nog niks over heb gezegd op social media is dat de kleine daar niet voor heeft gekozen. Het is straks een levend kindje dat niet heeft gekozen om bedolven te worden onder speculaties en meningen van mensen. Rodanya en ik zijn in de schijnwerpers gekomen, maar een klein kindje kiest daar niet voor. Daarom vind ik dat dat soort dingen niet op social media besproken hoeven te worden.”

Maar het kindje is wel meer dan welkom, laat hij nog weten. “Er zijn een hoop dingen rondgegaan over mij, dat ik niets te maken zou willen hebben met de kleine. Dat is totaal niet waar. Ik moest het wel even laten bezinken, want het was onverwachts, maar dit was puur omdat ik dit soort dingen eigenlijk niet voor social media geschikt vind en privé wil houden.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.