‘Temptation Island’-verleider Alex gaat voor borstverkleining

Alexander Maas, beter bekend als 'Temptation Alex'.
VIJF Alexander Maas, beter bekend als 'Temptation Alex'.
Temptation Alex heeft bekendgemaakt dat hij een borstverkleining wil laten uitvoeren. Hij ging op bezoek bij Diana Gabriëls voor een intakegesprek. 

"Ik ben nergens onzeker over. Als ik ergens onzeker over ben dan is het eigenlijk mijn uiterlijk en dan probeer ik dat aan te passen, of in ieder geval eraan te werken en dan neemt dat de onzekerheid weg", vertelt Alex Maas, beter bekend als 'Temptation Alex', in een interview waarbij hij zichzelf tegenspreekt. Ook vertelde hij nog dat hij zich meer zelfzeker voelt door veel en fanatiek te sporten. 

Waarom Alex dan toch een borstverkleining wil laten uitvoeren, is nog niet duidelijk. Dat komen we pas volgende week te weten, wanneer het intakegesprek met Diana Gabriëls online komt. 

Bekijk hieronder alvast het volledige interview door Diana Gabriëls. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • BERT VAN ELST

  vond het juist zo sexy -)

 • Ramon Simon

  Zichzelf tegenspreken. Wie onzeker is over zijn uiterlijk is net heel onzeker. Op die muur staat "be yourself it's good enough" en dat bij een plastisch chirurg. Binnenkort als je een partner zoekt moet je een certificaat van echtheid vragen om zeker te zijn.

 • Els De Baecker

  Temptation island? Plastic surgey island was beter geweest!

 • Vanessa Joldersma

  En nu je behandeling gratis krijgen in ruil voor een filmpje en bekendheid