‘Temptation Island’-koppel Demi en Sidney zijn uit elkaar

Demi en Sidney.
RV Demi en Sidney.
Demi en Sidney, een van de koppels die dit jaar deelnamen aan ‘Temptation Island’, zijn uit elkaar. Dat kondigde Demi zelf aan op Instagram. De reden voor de breuk is nog niet duidelijk. 

“Via deze weg laat ik weten dat Sidney en ik niet meer samen zijn”, schrijft Demi op Instagram. “Het hele verhaal komt nog wel uit”, vult ze aan met een smiley. De breuk van Sidney en Demi betekent dat er van de vier koppels die deelnamen aan ‘Temptation Island’, nog maar eentje bij elkaar is.

Heikki en Milou gingen na het programma even uit elkaar, maar bevestigden hun relatie opnieuw voor de zomervakantie. In diezelfde periode gaven ook Laura en Roger aan niet langer als koppel maar enkel als vrienden door het leven te gaan. Rodanya en Morgan, ten slotte, gingen meteen na het programma uit elkaar na overspel van Rodanya met Danicio. Toch is Rodanya ondertussen zwanger van Morgan, ook al hebben ze beslist geen koppel meer te zijn.

Ondanks wat strubbelingen - Demi moest op tv horen dat haar vriend al met 76 vrouwen het bed had gedeeld - overleefden Sidney en Demi de ‘ultieme relatietest’. Tot nu dus, op een reden voor de breuk is het nog wachten.

Demi en Sidney zijn uit elkaar
Instagram Demi en Sidney zijn uit elkaar4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerard Braeckmans

  Normaalste zaak. Als je als koppel uiteen wil gaan moet je daar aan meedoen.

 • Lydia Appelmans

  Een relatie gebouwd op bedrog blijft NOOIT duren

 • maarten impens

  Oei, hoe kan dit nu?

 • eduard janssens

  Op die manier zoek je geen relatie , weinige of geen houd stand !!