'Temptation Island-deelnemer Mezdi in ziekenhuis na motorongeval'

RTL
Mezdi, deelnemer van het laatste seizoen van Temptation Island, is eerder vandaag betrokken geraakt bij een motorongeluk in Heerenveen. Hij botste op een auto waarna hij de lucht in werd geslingerd. Volgens het Nederlandse Noordernieuws is de realityseriekandidaat met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Mezdi's ex-vriendin Daniëlle, die ook in Temptation (RTL5) te zien was, laat aan Shownieuws weten dat haar ex-vriend geopereerd werd. Hij is buiten levensgevaar. Naar verluidt is hij nog niet bij bewustzijn.

Van de 21-jarige Mezdi uit Heerenveen is bekend dat hij tijdens een motorrit graag gas geeft. In april van dit jaar werd zijn rijbewijs afgepakt nadat hij te hard reed. Ook werd de Nederlander, nadat hij filmpjes van zijn roekeloze gedrag op Instagram deelde, opgedragen een verkeerscursus te volgen. Zijn relatie met Daniëlle liep na het einde van Temptation Island afgelopen zomer op te klippen.

hit the gas, boosting my adrenaline

Een foto die is geplaatst door null (@mezdi) op

Een foto die is geplaatst door Mezdi (@mezdi) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.