‘Temptation Island’-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld door boze kijkers

Laura uit 'Temptation Island' werd zwaar toegetakeld
Instagram Laura uit 'Temptation Island' werd zwaar toegetakeld
Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van ‘Temptation Island’ heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze “te saai” was. “Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.

“Vandaag is het exact vier maanden geleden dat ik op straat toegetakeld werd door een groep. Ik had volgens hen ‘Temptation Island’ verpest”, getuigt de twintiger. De blondine werd zwaar toegetakeld en deelde online enkele foto’s van haar verwondingen. 

Laura roemt ook haar ex-vriend Roger, met wie ze aan het programma deelnam. “Het voorval is gebeurd toen we uit elkaar waren, maar desondanks heeft Roger mij altijd beschermd op straat. Daarvoor ben ik hem eeuwig dankbaar”, klinkt het. “Ik voel me al stukken beter. Ik voel me ook al stukken sterker met dank aan mijn consultaties. Ik heb leuke vooruitzichten en ik durf al wat meer terug alleen buiten te wandelen.”

Laura werd zwaar toegetakeld
Instagram Laura werd zwaar toegetakeld
Laura werd zwaar toegetakeld
Instagram Laura werd zwaar toegetakeld3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Filip Francois

    Marginalen... anders kan ik het niet omschrijven... is natuurlijk meteen ook de doelgroep voor dat flutprogramma

  • dimitri vermeire

    Met een groep zijn ze stoer en laffaards zeker tegenover een vrouw ze hebben geluk dat ze gezn gevechtsport kent want anders hadden die groep op de grond gelegen in de plaats zij

  • Patrick Rasschaert

    veel mensen nemen een TV programma voor realiteit. Een slecht personage in een soap wordt in het echt behandeld door kijkers als zou die persoon dezelfde zijn als de rol die hij /zij vertolkt met alle mogelijke gevolgen. De mensen maken geen onderscheid meer tussen realiteit en fictie.