‘Temptation’-Giorgio en zijn lief reageren voor het eerst op aanval: “Ze bléven maar slaan”

Instagram
Een fijne avond op het Mazefestival in Maaseik is voor ‘Temptation’-verleider Giorgio (24) en zijn lief - of beter: zijn verloofde - Samra uitgedraaid op een regelrechte nachtmerrie. Zowel Giorgio als Samra werden in elkaar geslagen. In weekblad Tv Familie doet Giorgio nu zijn verhaal.

“Samra en ik wilden bijna naar huis vertrekken. We hadden een zalige avond gehad op het Mazefestival”, begint de verleider. “En plots kreeg ik een ferme duw. Van een kerel die met zijn schouder tegen mij aanliep. Opzettelijk.”

Hoe reageerde jij?

‘Kijk toch eens uit’, heb ik gezegd. En hij: ‘Het is niet omdat ge op tv komt, dat ge hét zijt!’ En ja, zo is het begonnen. Hij zocht ambras met mij. En plots stonden al z’n vrienden rondom mij. Iemand riep: ‘Gij kent mijn vuist nog van vroeger!’ Maar ik herkende hem niet. Het ging ook allemaal zo enorm snel...

Die ruzie is dus geëscaleerd.

Ja, er zijn rake klappen gevallen. En ik... Tegen zo’n bende valt niets te beginnen. Van die slagen heb ik zelfs het bewustzijn verloren. Volgens Samra lag ik roerloos op de grond.

Wat heeft ze toen gedaan?

Samra is op mij gaan liggen. Maar die gasten bleven gewoon verder slaan. Ze hebben mijn neus en haar arm gebroken. En Samra heeft vier gebroken ribben...

Vreselijk. Wanneer ben jij bij je positieven gekomen?

In de ambulance. Ik hing vol bloed. Ze hadden voor alle zekerheid een steunverband rond m’n nek gedaan, want ze dachten dat die ook zwaar geraakt was. Gelukkig is dat niet het geval. We zijn goed verzorgd in het ziekenhuis, dat wel.

Giorgio Samra Temptation
RV Giorgio Samra Temptation

Iemand die erbij was beweert dat je zelf ruzie hebt gezocht.

Wat een smerige leugen! Wat zou ik van m’n oren beginnen maken tegen een hele groep mensen? Dat is zelfmoord! Ik heb mezelf gewoon verdedigd, al had ik geen enkel verweer. Want dat was minstens twintig man. Er waren ook vrouwen bij, stel u voor!

De politie onderzoekt de zaak nu.

Van enkele personen die Samra en mij hebben toegetakeld weet ik al wie ze zijn. Verder laat ik de politie haar werk doen. Oh man, het is zo erg... Moest dat nu gebeuren? Juist nu ik iets prachtigs heb meegemaakt...

Iets prachtigs? Hoe bedoel je?

Na mijn vakantie in Italië heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Ja, met een ring en al. En ik heb er ook een gedicht over gemaakt: ‘Veel gebeurd en veel getreurd. Soms vallen, soms opstaan. En we bleven voor elkaar gaan. Ik ging zonet met schrik door m’n knieën en vroeg je om een ja zonder te liegen.’ Mooi, hé?

Zeker. En heeft Samra ja ­gezegd?

Ja! Ze is nu mijn verloofde. Iedereen mag weten dat wij een powerkoppel zijn. Zij de beauty, ik het beest. Anderen zijn precies jaloers op ons, dat is op een wel héél pijnlijke manier duidelijk geworden... Hopelijk laat iedereen die mij haat ons nu gerust.

Instagram
RV16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Deprez

  Het gerecht zijn werk laten doen is een goede zaak als het gerecht de waarheid zou zoeken maar dat doen ze zeker niet, een advocaat mag zijn verhaal en waarheid daar doen en of hij/zij daar staan te liegen of niet het mag allemaal en op die gegevens doet de rechter achteraf een uitspraak.

 • Arnout Van Ende

  Op temptation was hij nochtans zelf de eerste om stoere praat te verkopen

 • Lucynda van der Does

  Niets maar dan ook niets verantwoord fysiek geweld. Woorden bevecht je met woorden. Handen thuis. Lukt dat niet probeer dan een eerlijk gevecht. Dit ziet er niet uit als een eerlijk gevecht. Dus 2 keer fout. Een meisje gebroken ribben slaan is geen eerlijk gevecht.

 • Leonard Tonnelier

  Alles waar ons "gerecht" tussenkomt is bij voorbaat om zeep.

 • Ronny Cuypers

  Wat er ook gebeurd is, met geweld los je niks op.