'Temptation'-Fabrizio gaat onder het mes: "Van een Griekse naar een Vlaamse neus"

Instagram
Vandaag was het een spannende dag voor Fabrizio (26) uit 'Temptation Island'. Deze namiddag ging hij onder het mes voor een neuscorrectie. Hoewel de verleider lang naar dit moment heeft uitgekeken, ging het toch gepaard met de nodige spanning. "Ik ben als de dood voor naalden", vertelt hij in een video op het YouTube-kanaal van Diana Gabriels. 

In een eerste video is te zien hoe Fabrizio samen met de Nederlandse consulente en z'n liefje Pommeline (23) naar de kliniek in Zoetemeer rijdt, waar de operatie zal plaatsvinden. De Houthalense verleider met Griekse roots zit al enkele jaren verveeld met de omvang van zijn neus, en liet zich in de praktijk van Diana Gabriels overtuigen tot plastische chirurgie. Het doel van de operatie is een kleiner exemplaar, zonder 'bult'. "Voorlopig ben ik nog niet zenuwachtig, wel heel benieuwd", vertelt hij. "Ik heb al 26 jaar dezelfde neus, en nu gaat die ineens veranderen." Aanvankelijk oogt Fabrizio nog ontspannen, maar naarmate de bestemming nadert, stijgt de spanning zienderogen. "Ik laat zonder verpinken tattoos zetten, maar als ik bloed moet laten trekken of een spuit krijgen, dan verandert mijn huidskleur naar lijkbleek", klinkt het. Gelukkig is Diana er om hem gerust te stellen. "De chirurg is een echte vakman die heel geconcentreerd en minutieus te werkt gaat. Een echte kunstenaar", vertelt ze. 

Een tweede video, die enkele uren later online kwam, doet de volledige operatie uit de doeken. Plastisch chirurg Dr. Wever neemt de kijker stap voor stap mee in het proces. Na ruim anderhalf uur opereren is de klus geklaard en kan Fabrizio naar de ontwaakzaal. De operatie is goed verlopen. Fabrizio is weliswaar nog een beetje groggy, maar stelt het goed. Op een na-foto is het nog even wachten. Voorlopig is zijn neus nog gehuld in een verband. "Het ziet er nu al goed uit. Ik kan niet wachten om het resultaat te zien', vertelt de tatoeëerder tevreden. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • john nauwelaerts

    waar is mijn feestneus gebleven