‘Temptation’-Deborah spreekt klare taal: “Tim en ik worden nóóit meer een koppel”

VIJF
Is er een verzoening in de maak tussen Tim (32) en Deborah uit ‘Temptation Island 2018’? Enkele dagen geleden leek het er nog op te wijzen, toen ‘Timtation’ uitpakte met een opvallende uitspraak in Dag Allemaal. “Ik sluit niet uit dat wij weer samen komen”, klonk het. Maar daar denkt Deborah toch blijkbaar anders over. 

Voor Tim was het duidelijk: “Wij komen goed overeen en doen geregeld dingen samen”, zei hij in het weekblad. “Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Euh, ja.” Een teken aan de wand? De laatste twee worden Deborah en Tim opvallend vaak samen gezien. Op Instagram duiken heel wat foto’s van hen samen op, waardoor hun volgers dachten dat ze weer naar elkaar toegroeiden. 

Inmiddels kreeg ook Deborah de woorden van Tim onder ogen. Maar zij laat via Instagram opvallend genoeg weten dat er van nieuwe slaagkansen voor hun relatie geen sprake is. Niet nu, maar ook niet in de toekomst. “Ik heb Tim vergeven, klopt. Dat is tenslotte al twee jaar geleden”, schrijft ze. “Maar wij gaan NOOIT meer een koppel worden. Dit heb ik hem ook gezegd. Daarvoor is er te veel gebeurd tussen ons. Bij deze wou ik het nog eens duidelijk maken voor bepaalde mensen.”

Deborah en Tim namen als gelukkig koppel deel aan ‘Temptation Island’. Temptation’-Tim wilde zijn Deborah ten huwelijk vragen, maar hij werd uiteindelijk smoorverliefd op verleidster Cherish. De Aalstenaar dacht de nieuwe vrouw van zijn leven gevonden te hebben, maar ook dat is uiteindelijk pijnlijk anders uitgedraaid.

Instagram4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • DIRK VAN DESSEL

  Begrijpelijk, met zo'n blinde kapper dat die Tim heeft....

 • Kristine Vandermeulen

  Die heeft echt grootheidswaanzin .De wereld draait niet om hem en gelukkig wil Deborah niks meer met hem want moesten ze ooit trouwen en hij vervalt wat dan ? Hier is toch iemand die zijn gezond verstand gebruikt

 • kelly stroobantd

  Goeie reactie Deborah ! Tim zo zielig ventje. Zeker nu hij denkt Deborah terug te krijgen . Looser!

 • Luc Broes

  Tim en ik worden nóóit meer een koppel”... een pak van mijn hart!