'Temptation Alex' veroordeeld tot celstraf met uitstel na vechtpartij om gesloten pitazaak

Temptation Island - Alex (Alexander Maas)
SBS BELGIUM Temptation Island - Alex (Alexander Maas)
Alexander Maas, beter bekend als 'Temptation Alex' uit de vorige editie van 'Temptation Island' is veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf met uitstel nadat hij een man twee gebroken ribben schopte in Roeselare.

Op twee maart vorig jaar schopte Maas een man uit Moorslede twee gebroken ribben nadat een zoektocht naar een pitazaak op niets uitdraaide. Alex (27) deed die avond samen met andere deelnemers Danyla, Ken en Lise een acte de présence in café De Chicon in Roeselare. 

Omstreeks 2.30 uur liet Alex aan één van de aanwezigen weten dat hij honger had, ze besloten samen met Danyla op zoek te gaan naar een pitazaak in Roeselare. Omdat alle pitazaken in de streek gesloten bleken, kreeg Alex het bij de derde zaak op zijn heupen. Hij wou zelf achter het stuur van de auto kruipen en probeerde de sleutels van de man, die ook gemeenteraadslid is, af te nemen. Toen hij dat niet wou, werd hij door de spierbundel uit Temptation Island tegen de grond gewerkt en kreeg hij enkele rake schoppen. 

De jonge Moorsledenaar kon wegkruipen naar zijn auto, en in het ziekenhuis werden twee gebroken ribben vastgesteld. Het openbaar ministerie wees op het opvliegend karakter van de spierbundel uit Temptation Island. Op camerabeelden in het café was al te zien dat hij zich agressief opstelde tijdens een discussie over een pet. Alex Maas stuurde vanmorgen zijn kat naar de rechtbank in Kortrijk.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Apatride

  Neveneffect van het gebruik van steroiden... + grote ego en klein verstand

 • WILLY ZACHEL

  Veel te weinig

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Wat een gedoe ! Brol voor vuilbak.

 • jef wouters

  Gewoon een jaartje wegsteken zonder sex en drugs en op water en brood.je blijft met je poten van iedereen af.hij zou het zelf is moeten ondergaan ge zult hem horen janken.en dan nog niet komen opdagen.laffaard.deze mensen denken dat ze zich alles kunnen veroorloven als hun kop op een tv scherm verchijnt. Gr jef

 • Yves Van Rossem

  @Jan: je zou hier wel eens gelijk in kunnen hebben. Waarschijnlijk hangt hun eindejaarsbonus hier van af ...