Exclusief voor abonnees

‘Te sexy geklede’ Kaat Bollen (34) gaat in beroep: “Ik zit niet in corset voor m’n cliënten, maar ook niet in coltrui”

'Man, it's good to be a woman' - Kaat Bollen voelt zich goed als vrouw en straalt dat ook uit. "Een kleedje, een rokje, een beetje decolleté: moet kunnen. Ik ben geen tante non."
Photo News 'Man, it's good to be a woman' - Kaat Bollen voelt zich goed als vrouw en straalt dat ook uit. "Een kleedje, een rokje, een beetje decolleté: moet kunnen. Ik ben geen tante non."
Seksuologe Kaat Bollen (34) gaat in beroep tegen de veroordeling door de pyschologencommissie, die vindt dat ze de geloofwaardigheid van het beroep onderuithaalt omdat ze iets te blote foto's van zichzelf post op haar sociale media. "Ik vecht vooral terug voor mijn kinderen", zegt ze. "Ik wil dat ze opgroeien in een wereld waarin ze zichzelf mogen zijn. Wat ik al dan niet aanheb, zegt niets over wie ik ben als mens."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerrit Mangé

  De jeugd van tegenwoordig kent alléén jeansbroek met sneakers en een topje of trui. Ben blij dat er nog eens iemand is die zich vrouwelijk en sexy kleed!

 • Romain Nolf

  Groot gelijk !

 • Gil Groenewijn

  Nu ja, ik denk dus WEL dat het wat uitmaakt hoe men zich kleedt voor een bepaalde functie . En mag dat gezegd, want tegenwoordig is het te vaak éénrichting verhaal.Ik kan helemaal niet zeggen ' doe zo voort' .Als iedereen zou voor zichzelf gaan kunnen beslissen wat hij/zij kan dragen op elke plaats en voor elk beroep, dan ook boerka, hoofddoek of omgekeerd naakt bovenlijf, overal, op de rechtbank ook . Ja, dat maakt heel veel uit wie iemand in werkelijkheid is. Van deze persoon weet ik het wel

 • johny matheeuwsens

  Heel mooi gezegd, ik vind het ook mooi. We moeten wel beseffen dat er een heel grote groep rondloopt die dat anders zien. Hun vrouwen worden nooit sexy gezien, verstoppen zich voor andere mannen. De regenboogvlaggen en sexy kleding zullen op deze manier uiteindelijk moeten verdwijnen. We zijn echt niet allemaal hetzelfde, de manier van leven verschilt enorm.

 • Jean-Pierre De Meyere

  Beste Kaat Groot gelijk heb je om niet toe te geven aan dergelijke kleinzerige opmerkingen. Bedenk dat zij die u nu bekritiseren zich al veel erger hebben voorgedaan zelfs nu met hun opmerkingen bewijzen ze dat ze niet meer van deze tijd zijn en puriteins gedrag hebben. Bij deze en dit gezegd zijnde hoop ik dat er nog velen u hierbij steunen en je hebt gelijk over de gehele lijn. Ik ben 72 jaar dus niet meer zo jong maar wel met de juiste gedachten. De Meyere Jean-Pierre