‘Supernanny’ Wendy Bosmans verkoopt nu deuren: “Geen tijd voor een comeback”

Wendy Bosmans
Vangroenderbeek Eddy EVG/evg© Wendy Bosmans
Vijftien jaar geleden hielp ze ouders en kijkers uit de nood door te vertellen hoe je je onhandelbare kinderen het best opvoedde, nu verkoopt Wendy Bosmans ramen en deuren. Van een carrièreswitch gesproken. “Op het laatste was ik mezelf moe gehoord.”

Wendy werkt tegenwoordig in het bedrijf van haar man. “In het verleden hielp ik er al mee na mijn werkuren. Toen zijn zaak ging uitbreiden, ben ik hier voltijds komen werken en medezaakvoerder geworden. Ik doe alle cijfertjes: offertes, berekeningen, betalingen. Zodra het verkocht is, gaat het naar mijn man.” Vaak wordt ze als Supernanny niet meer herkend. “Het eerste seizoen van ‘Supernanny’ nam ik op toen ik zwanger was van mijn jongste kind, en die wordt deze zomer 14. De laatste aflevering kwam tien jaar geleden op de buis. Jonge bouwers hebben me nooit op tv gezien. Alleen hun ouders herkennen me.”

Aan een comeback denkt Bosmans niet. “Ik heb veel plezier aan die tijd beleefd en er voldoening uit gehaald. Maar als VTM belt, zit ik met een probleem. Niet dat ik het vak ben verleerd - ik heb nog altijd de kennis en ervaring en ben mama van twee pubers. Het zou gewoon niet meer in mijn agenda in te passen zijn.”
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • DONALD BORREMANS

    en dat noemen ze een carrièreswitch !

  • Pieter-Jan Poortmans

    Ik denk dat de echte experts haar ook moegehoord waren. Dit is trouwens geen carrièreswitch maar bijspringen in de zaak van de partner.

  • Pieter Verhulst

    Een carrièreswitch naar bedrijf van je man. Heerlijk zo'n vangnet he.