"Serieuze smak gemaakt": Eva Daeleman gegrepen door bus

INSTAGRAM
Voormalig MNM-dj Eva Daeleman is vandaag opgenomen in het ziekenhuis. Op Instagram laat ze weten dat ze betrokken was bij een dodehoekongeval met haar fiets. 

Haast en spoed

"Haast en spoed. Vanochtend met mijn fiets in de dode hoek van een bus terechtgekomen en serieuze smak gemaakt", laat Eva zelf weten op Instagram. "Het leek niets te zijn, tot de adrenaline begon te zakken... niks dramatisch, maar wel een stel gekneusde ribben." 

Daeleman moest een lezing afzeggen vanwege haar kwetsuren. "Vanavond stond er een lezing op het programma voor @project.mensch, maar ik ga nu echt naar mijn lichaam luisteren. Niks gebeurt zomaar... Practice what you preach is mijn gouden regel. Het spijt me heel erg. En bedankt voor je begrip. We verplaatsen het naar 4 april. Tot dan!"
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • GERT WILLEMS

  Gelukkig kan ze wel een stootje hebben...

 • gustaaf carpels

  Verzorg je goed niet teveel lachen en hoesten En moest het nodig zijn om de ribbekes in te smeren dan draai maar 74.....

 • Peter Buyck

  Blijf als fietser uit de dode hoek van zware voertuigen. Je mag tot de stopstreep rijden ja oké maar... Ik blijf er liever achter én in volledig zicht van de chauffeur. De 'hinder' duurt maar een paar tellen.

 • Liesbet willems

  Aan een kruispunt altijd als fietser als zwakke weggebruiker achter een vrachtwagen blijven en dan zullen er minder ongevallen gebeuren met een dodenhoek