Exclusief voor abonnees

‘Sara’-acteur Paul Codde houdt er merkwaardige ideeën op na: “Ik ontferm me over een jongen die telepathie beheerst. Met engelen onder andere”

Paul Codde.
Kristof Ghyselinck Paul Codde.
Hoe zou het nog zijn met Paul Codde (70)? Weinig ‘Sara’-fans die het zich níet afvragen. Wat blijkt? Paul is van zijn Pyreneese berg afgedaald en terug in ons land, maar vertoeft nog vaak in ‘hogere’ sferen. Wat hij zegt, is vaak onaards, controversieel en voor sommigen allicht wraakroepend. Maar zelf is Paul overtuigd van zijn grote gelijk. “Corona? Wat een fantastisch wezen!”, zegt hij in Dag Allemaal. “Natuurlijk bied ik nog steeds gratis knuffels aan.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • PHILIPPUS DE GEEST

  Gek zijn doet geen pijn .

 • Robert DE REU

  Paul is een buurman van mij, zeer vriendelijke en sympathieke man, maar een normaal gesprek aangaan is niet eenvoudig leeft in hogere sferen ( engelensferen) maar verder zeer aangename man.

 • Peter Van De voorde

  Zijn daar geen gestichten voor , of is hij niet verward genoeg ?

 • Rudy Hemmeryc

  Gelukkig doen dergelijke ideeën geen pijn.