'Riverdale'-fans mogen juichen

AFP
De populaire reeks 'Riverdale', bij ons te zien op Netflix, krijgt een derde seizoen. Dat maakten de producenten van de serie via Twitter bekend.

'Riverdale' is een tv-reeks gebaseerd op de stripreeks 'Archie'. Ze vertelt de avonturen van Archie Andrews die in de kleine stad Riverdale woont. Een ogenschijnlijk perfect en gezellig stadje. Maar onder dat schijnbaar perfecte oppervlak schuilen duistere geheimen en intriges. En die zorgen voor spannende verhaallijnen waar de vele (tiener)fans van smullen, natuurlijk. Op dit moment wordt de tweede jaargang uitgezonden op Netflix, maar nu raakte dus bekend dat er ook een derde seizoen komt.

Nog nieuwe seizoenen

The CW, de zender die de reeks in de States uitzendt, maakte ook de verlenging van andere series bekend. Zo komen er ook nieuwe seizoen van onder andere 'Black Lightning', 'Supergirl', 'Arrow', 'Supernatural' en de reboot van 'Dynasty'.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video