"Paris Hilton ontsnapte aan Harvey Weinstein"

Paris Hilton in 2003.
AP Paris Hilton in 2003.
Harvey Weinstein had in 2001 een oogje op Paris Hilton. De in opspraak geraakte filmproducent wilde zijn slag slaan tijdens een gala op het Filmfestival van Cannes, beweert althans een ooggetuige tegen de New York Post. Paris moest echter niets hebben van Weinstein die door tientallen vrouwen wordt beschuldigd van seksuele intimidatie, aanranding of verkrachting.

Tijdens het gala was Paris twintig jaar oud en dankte ze haar roem nog vooral aan haar achternaam. "Toen ze arriveerde, ging Harvey in een rechte lijn op haar af. Hij leek zelfs een beetje te kwijlen", aldus de ingewijde. "Hij gebruikte vervolgens zijn standaard openingszinnen: 'kom naar mijn kantoor. Ik wil films met je maken. Ik kan een ster van je maken'."

De ooggetuige zegt zich het incident nog goed te herinneren omdat Weinstein er nogal fanatiek in ging. De producent volgde haar zelfs naar het damestoilet. Een bewaker wist hem uiteindelijk weg te sturen en zorgde ervoor dat hij de rest van de avond niet meer in de buurt kwam van Paris. Een woordvoerder van Paris wilde niet op het verhaal reageren.

 Harvey Weinstein in mei 2017.
AFP Harvey Weinstein in mei 2017.4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Vangossum

  Wie is aan wie ontsnapt ?

 • Marnix Malone

  Ik ontsnapte er gelukkig ook aan (sic).

 • Peter Gijselaar

  Dan moet ge al ver weg zijn,als je daar betrekkingen wilt mee hebben.

 • benny vandersanden

  Mijn lieve god! De soap is helemaal compleet. Gezien haar latere activiteiten en programma's zal die geschiedenis met Weinstein zeker een trauma achtergelaten hebben.. Nog iemand die twijfelt of dat hele Metoo gedoe ondertussen misbruikt wordt voor publiciteit krijgt hier een definitief antwoord