"Ongezien in België": BV's lopen verticale modeshow in Wijnegem

Bereal
De bezoekers van Wijnegem Shopping Center waren gisterenmiddag getuige van een absolute primeur voor ons land: een verticale catwalk. Enkele BV's, waaronder Véronique De Kock en Astrid Coppens, 'liepen' om 11u en om 15u over een catwalk van liefst 15 meter hoog en showden zo telkens enkele nieuwe collecties. 

De verticale catwalk is een primeur voor België. In de VS, Japan en Duitsland werd het wel al eens gedaan. De catwalk is liefst 15 meter hoog en werd in een week opgetrokken in de Centrale Koepel. Dat is het hoogste en grootste plein van Wijnegem. Bij de opbouw en uitvoering van de show zijn ruim 50 mensen betrokken. Om de modeshow in veilige en vlotte banen te leiden, begeleiden twee ervaren ‘riggers’ en twee ervaren acrobaten de modellen. "Ik vond het heel spectaculair. Het is eens iets anders dan een gewone defilé. Je zit mee in de flow van de show. Ineens krijg je het harnas aan. Vastklikken en gaan. Heel fijn!", aldus Véronique De Kock. Ook Astrid Coppens is onder de indruk: "Ik had het nog nooit gedaan. Het was de max!"

Naast Véronique De Kock en Astrid Coppens liepen ook TikTok (Musical.ly) goeroe Steffi Mercie, Antwerps blogger Matthias Geerts en VTM Kids-actrice Angela Jakaj mee. 

Met het spektakel zette Wijnegem haar 25ste verjaardag en het einde van de verfraaiingswerken extra in de verf.

Bereal
Bereal
Véronique De Kock
Bereal Véronique De Kock
Véronique De Kock
Bereal Véronique De Kock
Matthias Geerts
Bereal Matthias Geerts
Angela Jakal
Bereal Angela Jakal
Steffi Mercie
Bereal Steffi Mercie
Bereal4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rory Dull

  WOW....das nogal nen primeur voor mee uit te pakken??....Waarom nie onderste boven das pas apart!!

 • Roy Cooks

  Wereldschokkend nieuws !!

 • Heimo Davidts

  Dat zielig geval van een de kock moet er weer bij zijn hoor.

 • Lydia Appelmans

  En het nut daarvan is ???