“Nicki Minaj praat uren met gedupeerde fans na cancellen concert”

Nicki Minaj
ap Nicki Minaj
Fans die gisteren naar een stadion in Slowakije afreisden om aldaar te horen dat het concert van hun idool Nicki Minaj op het laatste moment was afgelast, hadden toch een lichtpuntje. De rapper liep uren rond door het stadion in Bratislava om een praatje te maken met de concertgangers, vertellen aanwezigen aan entertainmentsite TMZ.

Nicki was genoodzaakt haar optreden vlak voor aanvang af te zeggen vanwege technische problemen in het stadion. “We proberen al uren alles aan de gang te krijgen’’, legde de rapper uit op het podium. Vervolgens schudde ze vele handjes en ging ze het publiek in om te kletsen met haar fans. Nicki is van plan de show op een later moment in te halen.

“Ik baal enorm, mijn hart is gebroken’’, schreef de populaire artiest afgelopen nacht bij een inmiddels verwijderd bericht op Instagram. “Soms kan ik mijn fans niet geloven. Na uren en uren wachten, probeerden ze toch begripvol te zijn. (...) Sommige fans kwamen uit Oostenrijk, Nigeria, et cetera. Ik heb veel fans ontmoet en ze hadden de beste, liefste energie.’’

Het concert in Slowakije maakte deel uit van de tour waarmee Nicki momenteel door Europa reist. Op 6 maart komt Nicki Minaj naar Paleis 12 in Brussel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.