"Mijn god! Ik heb twee maanden met die vent op een podium gestaan": BV's in shock over moordende clown en z'n jodelende protegé

Kevin L. alias Clown Tobi.
rv Kevin L. alias Clown Tobi.
"Hoe kan dit nu? Zoiets gebeurt toch niet in ons wereldje!" Zanger Phil Kevin en veel van zijn collega-BV’s zijn in shock, nadat clown Kevin L. (31) vorige week z’n ex-vriendin vermoordde terwijl haar kinderen in huis waren. Kevin en zijn poulain Dietwin de jodelaar (38) zijn immers geen onbekenden in het showbizzmilieu. Al is niet iedereen verbaasd dat de clown ontspoorde... Dag Allemaal doet het verhaal.

Het leek wel een scenario voor ‘Crimi Clowns 3.0’, maar het was bittere ernst wat er zich op Moederdag afspeelde in Oudenburg bij Oostende. Kevin L., die aan de kost komt als Clown Tobi, heeft aan de politie bekend dat hij die avond z’n ex-vriendin Caroline D. (47) met een mes om het leven bracht in de garage, terwijl haar kinderen van 12, 15 en 17 elders in huis waren. ­Daarop trok hij met de tieners naar de zolder, en knevelde hen. De reden voor deze gruweldaad: Caroline had enkele dagen eerder hun relatie beëindigd, omdat het niet klikte tussen hem en haar kinderen.

Caroline Dombrecht (46) werd vermoord door haar partner Kevin L. (Clown Tobi)
rv Caroline Dombrecht (46) werd vermoord door haar partner Kevin L. (Clown Tobi)

In paniek

Het duurde een hele nacht voor Kevin L. was uitgeraasd. Volgens zijn verklaringen aan de politie belde hij tegen de ochtend zijn protegé Dietwin H. ‘de jodelaar’, van wie hij de manager is, en vroeg hij hem om naar de woning van zijn ex te komen. "Hij is even bij mij geweest, maar heeft niets misdaan. Hij is kort daarna vertrokken", verklaarde ­Kevin L.

Je hebt 21% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Elisa deJong

  Wat verschrikkelijk, erg om dit te denken, maar DOEN... arme kinderen, hopelijk vinden ze een goede nieuw thuis.. Heeeel veel sterkte, echt heel erg... Wens jullie liefde om dit te verwerken.. Wat een laffaard, die iov een nieuwe partner te zoeken deze gruwelen doet, miemand die nu nog aan je begint, maar eerst 30 jaar de bak in, lijkt me redelijk, zij lééft niet meer!

 • Kathy Ranson

  Deze mama komt nooit meer terug.Drie kinderen hebben een tragedie bij.Beiden heren ook levenslang straffen.

 • Hendrik Goris

  Diegenen die nu de jodelaar in de grond trappen, maken zichzelf daarmee niet groter.

 • Jeannine Nevelsteen

  Hoe is dat mogelijk

 • magda de buyser

  papa chico moet best zwijgen, hij is een geldwolf. Kevin nu zwart maken is gemakkelijk. Iedereen kan op een bepaald moment doorslaan en niemand had dit kunnen voorzien.