"Manische buien Kanye drijven Kim Kardashian tot waanzin"

Het koppel in betere tijden, in 2015.
EPA Het koppel in betere tijden, in 2015.
Er zijn opnieuw barsten ontstaan in het huwelijk tussen celebrities Kim Kardashian (37) en Kanye West (40). De wulpse reality-ster zou de grillen van haar echtgenoot zo zat zijn, dat de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online spreekt van een mogelijke scheiding. Dat terwijl het koppel binnen een paar maanden een kindje via draagmoederschap verwacht.

"Kim heeft het helemaal gehad met Kanyes gedrag", vertelt een insider aan Radar Online. "Na zijn breakdown ging het goed, maar de laatste tijd is hij compleet doorgedraaid." Kanye kapte zijn Saint Pablo Tour vorig jaar november af nadat hij op de psychiatrische afdeling van het UCLA-ziekenhuis terecht was gekomen door een zenuwinzinking.

Medicijnen

Volgens de anonieme bron zou Kim haar vriendinnen onlangs in vertrouwen hebben genomen over dat ze denkt dat haar man, van wie ze een maand geleden haar laatste foto via haar populaire Instagramaccount deelde, zijn medicijnen niet meer slikt. De superster heeft last van manische buien en sluit zich nachten in zijn studio op. "Kim is heel verdrietig en zegt dat ze dit niet had verwacht van haar huwelijk. Ze wil dat hij er voor haar is, fysiek en mentaal, maar hij is er nooit." Tot overmaat van ramp zou Kanye zich zelfs niet op een feestje willen vertonen met zijn vrouw. 

'Kimye' onlangs in Hollywood.
Photo News 'Kimye' onlangs in Hollywood.

Mislukte date

Radar Online kwam eerder met het bericht dat een date, die was gepland om Kims verjaardag te vieren, compleet mis liep. "Ze was in een rotstemming en zei bijna niets tegen hem."

In september werd bekend dat Kim en Kanye via een draagmoeder een meisje verwachten. De vrouw die het derde kindje van 'Kimye' zal baren zou uit San Diego komen en eind 20 zijn. Naar verluidt krijgt ze een vergoeding van 45.000 euro. De baby wordt het zusje van North (4) en Saint West (1). Kim en Kanye trouwden in 2014.

Mood

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.