‘Magic Mike’ wordt een musical

Channing Tatum als Mike Martingano in ‘Magic Mike’.
kos Channing Tatum als Mike Martingano in ‘Magic Mike’.
De Amerikaanse Hollywoodfilm ‘Magic Mike’ wordt een musical. De muzikale theatervoorstelling gaat op 30 november in première in Boston en zal daar tot 5 januari 2020 te zien zijn. Bij succes verhuist de musical ook naar Broadway in New York, weet E! News.

De film uit 2012 vertelt het verhaal van de jeugd van acteur Channing Tatum, die vroeger stripper was in Florida. In de film was te zien hoe hij besluit om met zijn werk te stoppen. Het script van de musical is een prequel van de film en laat zien hoe Mike een stripper werd. 

Tatum is zelf producent van de theaterproductie. "Bereid je voor op ‘Magic Mike’ de Broadwaymusical", twitterde hij. "Toen we ‘Magic Mike’ aan het opnemen waren, bekeek ik mezelf in een string en dacht 'nou Chan, zeg maar dag tegen je carrière’. Dat zeven jaar later een awardwinnend team een volwaardige muzikale prequel maakt, is het bewijs dat God van strippers houdt."

Het is nog niet bekend welke acteurs in de musical gaan spelen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.