‘Love Island’ heeft met Kelly en Matthy een vierde koppel beet

Kelly en Matthy uit ‘Love Island’.
RV Kelly en Matthy uit ‘Love Island’.
Eerder raakte al bekend dat ‘Love Island’ voor winnaars Aleksandra en Denzel, Sebastiana en Martin en Rowéna en Stenn een goede afloop kende. Ondertussen heeft de zoektocht naar ware liefde ook voor Kelly en Matthy iets opgeleverd. Zij zijn sinds gisterenavond officieel samen.

Het leek er lange tijd op dat Matthy geen relatie zou overhouden aan ‘Love Island’. Hij belandde weliswaar met het meeste aantal dames in een koppel, maar geen van hen bleek de juiste match te zijn voor de Nederlandse dj. Tot Kelly aan het einde van het programma de villa binnenstapte. De twee ontdekten weliswaar al snel dat ze gevoelens hadden voor elkaar, maar ze vonden het nog te snel om van een relatie te spreken.

Daar kwam gisterenavond echter verandering in. Op een feestje stelde de Nederlandse schone aan Matthy de vraag of hij haar vriendje wilde zijn. En dat pakte ze groots aan: ze kreeg ter plekke een microfoon in handen geduwd, waarna ze dé vraag der vragen stelde. “Wij zijn natuurlijk al een tijdje aan het daten”, klinkt het. “Maar nu zou ik aan jou de vraag willen stellen of je officieel mijn vriendje wil zijn.” Matthy zei ja, waardoor de teller nu op vier ‘Love Island’-koppels staat.

Kelly & Matthy uit ‘Love Island’.
RV Kelly & Matthy uit ‘Love Island’.
Kelly & Matthy uit ‘Love Island’.
RV Kelly & Matthy uit ‘Love Island’.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • lieven philips

    De jongen heeft het blijkbaar moeilijk om zelf initiatief te nemen

  • Glenn Verbeeck

    Spijtig dat hij daarvoor eerst een ander super meisje heeft moeten kwetsen... hopelijk zal hij nu volledig voor haar blijven gaan.