"Liever verliezen zoals de Belgen, dan winnen als de Fransen": bekend Vlaanderen reageert op nederlaag Rode Duivels

BELGA
Het heeft niet mogen zijn: de Rode Duivels namen het op tegen Les Bleus in de halve finale van het WK voetbal in Rusland, maar verloren de match. Aan (bekende) steun heeft ons nationaal elftal nochtans geen gebrek gehad. Bekend Vlaanderen reageert bedroefd op de eindstand, maar iedereen is wél bijzonder trots op onze nationale ploeg. 43 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Felix Petri

  Al die kritiek op het Franse spel ook van sommige Belgische spelers, Het gaat uiteindelijk om het resultaat hoe dan ook. Andersom zouden de Belgen hetzelfde gedaan(geprobeerd) hebben, maar je moet het kunnen. Trouwens, tijdens dit WK is er eigenlijk maar een wedstrijd die het aankijken waard was en dat was België-Brasilie. De rest was tot nu toe van een zeer laag niveau.

 • Karima Bika

  Rode Duivels hebben toch fijn gewonnen tgn de sterkste ploeg vd wereld, Brazilië doet het is na... scheidsrechter zag beetje veel door de vingers als Frankrijk iets mis deed... Rode Duivels hebben prachtige matches gespeeld

 • Guido Ceuleers

  Frankrijk speelde zoals steeds anti-voetbal, maar waar zaten de heren Kevin en Romelu (die van zichzelf denkt dat hij een wereldspits is) ?

 • Frieda Smeets

  Hier staat weer een bloemlezing van typisch Belgische reacties: ophemelen wanneer Belgen goed presteren, in ze de grond boren wanneer het (iets) minder goed is. Voor alle criticasters: doe het ze maar na of: doe beter!

 • Heidi Werbrouck

  Voetbal is nog altijd een volkssport ja, maar helaas al lang geen teamsport meer... vooral niet als er een transfert naar real in het verschiet ligt. En neen Jan Mulder, daar zal hij niet de pannen van het dak spelen, daar schoppen ze hem van het veld.