Exclusief voor abonnees

‘Land van Hoogland’ komt terug: "Geen idee of het nog werkt. Iedereen heeft zulke lange tenen gekregen"

NA 18 JAAR IS LEGENDARISCHE 'LAND VAN HOOGLAND' TERUG OP DE RADIO

Peter Hoogland kruipt deze week uitzonderlijk nog eens achter de micro om zijn radioshow te brengen. "Ik heb er onwaarschijnlijk veel zin in."
Kristof Ghyselinck Peter Hoogland kruipt deze week uitzonderlijk nog eens achter de micro om zijn radioshow te brengen. "Ik heb er onwaarschijnlijk veel zin in."
Na een stilte van 18 jaar duikt Peter Hoogland (57) opnieuw de radiostudio in. Op JOE presenteert de ex van Joyce De Troch deze week een 2.0-versie van zijn nachtelijke praatshow 'Land van Hoogland'. Die zorgde in de jaren 90 voor heel wat controverse en leverde de radiomaker haatberichten en bedreigingen op. "Ik ben benieuwd of de mayonaise van toen ook vandaag nog altijd pakt."

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • hakan dikmen

  Soms laat je de geschiedenis beter rusten. Sommige dingen, en dat geldt ook voor radio, blijven mooie herinneringen. Radio zal nooit meer zijn wat het geweest is. Kijk maar naar de eenheidsworst die er vandaag uitkomt. Of ben ik ook ouder geworden. Succes Peter.

 • Raoul Rouma

  En maar zeveren om te zeveren, platvloerse radio waar een zinnig mens niets aan heeft. Kruip maar terug onder uw steen en geef ons terug muziek voor volwassenen.

 • Eddy Homblé

  Ik ben momenteel aan t luisteren se … dit is nog eens deftige radio door één v/d betere dj's uit de 80's & 90's ...Peter , meer van dat !

 • Evelien Vyvey

  ooo leuk zeg kijk er al naar uit

 • David Lievens

  Nope, binnen de kortste keren zit uw mailbox vol met kindjes die beledigd zijn en niet snappen dat het allemaal om te zeveren is en om de boel te relativeren. Dus verschiet niet na uw eerste aflevering.