“Laat liefde regeren”: Zanger Daan voor derde keer papa geworden

Instagram
Zanger Daan Stuyven (49) is voor derde keer papa geworden, zijn kersverse dochter heet Samuelle Lou Jane Stuyven. Voor Daan’s huidige partner Michelle (34) is het haar eerste kindje. De muzikant deelde het heugelijke nieuws zelf via de sociale media.

“Michelle en ik zijn ontzettend blij om jullie de geboorte van ons dochtertje aan te kondigen”, schrijft Daan op zijn Facebookpagina. “Samuelle Lou Jane Stuyven voegt 3,4 kilogram en 51 centimeter toe aan deze wereld. Laat liefde regeren.” Wanneer hun oogappel precies geboren is, zegt de zanger er niet bij.

Daan vormt ondertussen ruim twee jaar een koppel met zijn vijftien jaar jongere vriendin Michelle, die aan de slag is interieurarchitecte. De twee leerden elkaar op een feestje van gemeenschappelijke vrienden kennen.  

Daan heeft al twee kinderen bij twee andere vrouwen, een zoon van 19 en een dochter van 11. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Kristof GhyselinckReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.