'Katarakt'-actrice Karlijn Sileghem is in het huwelijksbootje gestapt

© VRT
Karlijn Sileghems (53) is nu een getrouwde vrouw. De actrice stapte dit weekend in het huwelijksbootje met haar vriend Erwin de Keyzer.

Karlijn kennen we vooral van reeksen zoals ’Katarakt, ‘Anneliezen’ en ‘Tom & Harry’. Vanaf vanavond is ze trouwens opnieuw op het scherm te zien, want ze speelt een rol in de VTM-reeks '13 Geboden'. Haar kersverse man zit overigens niet in de media: Erwin is museumconservator.

Karlijn vormde eerder een koppel met acteur Ides Meire, de 19 jaar jongere acteur die haar zoon speelde in ‘Katarakt’. De twee kregen in augustus 2008 een zoontje die ze de naam Astor gaven. Karlijn heeft ook een zoon uit een vroegere relatie. De actrice en Ides gingen in 2014 uit elkaar. In datzelfde jaar werden Karlijn en Erwin een koppel.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.