'Jingle Bell Rock': Koen Crucke viert feestjaar in duet met David Vandyck

Koen Crucke staat dit jaar vijftig jaar op de planken en dat viert hij met een driedubbel album, een zomersingle, een verjaardagsconcert in de Gentse Bijloke én een duet met David Vandyck. Onder het motto 'classic meets pop' halen ze de klassieker 'Jingle Bell Rock' van onder het stof, naar het voorbeeld van grootheden als Frank Sinatra en Michael Bublé. De videoclip kan je hier bekijken.

"David heeft alles in huis om een groot artiest te worden in Vlaanderen", is Crucke lovend over Vandyck. "Hij heeft het talent, de looks en is een geweldige performer met een mooie stem die door velen nog ontdekt zal worden. En dankzij 'La Vérité', zijn Franstalige versie van 'Het Kan Niet Zijn', ligt misschien wel Frankrijk op de loer voor Vandyck. Maar eerst viert Vandyck mee met Crucke.  

"Ik was heel vereerd toen Koen me vroeg om samen te werken aan dit project", zegt Vandyck. "Meneer Spaghetti en zijn verschillende musicalrollen deden ons even vergeten dat hij decennia lang dé coryfee van de Opera van Gent was. Samenwerken met Koen is voor mij het mooiste geschenk onder de kerstboom dit jaar."  

De videoclip van 'Jingle Bell Rock' zorgde voor een primeur, want voor het eerst in de geschiedenis van de Opera van Gent leende de balzaal zich als decor voor een videoclip.  

'Jingle Bell Rock' is vanaf vandaag te koop via iTunes en via de webshop van www.davidvandyck.be.

David Vandyck