Jean-Jacques De Gucht en zijn Charlotte scheiden na vijf jaar huwelijk

Jean-jacques De Gucht en Charlotte
Begla Jean-jacques De Gucht en Charlotte
Een jaareinde in mineur. Dat is het, jammer genoeg, voor Open Vld-politicus Jean-Jacques De Gucht (33) en zijn Charlotte (33). Het koppel, dat met Jack (4) en Charlie (2) twee zoontjes heeft, ziet hun huwelijk na vijf jaar op de klippen lopen.

Jean-Jacques de ­politicus die succesvol in de indrukwekkende voetsporen van z’n vader Karel trad. En Charlotte die absoluut een eigen carrière wilde uit­bouwen. Eerst bij een reclamebureau, en sinds kort als uitbaatster van hun eigen evenementenlocatie De ­Filatuur in Aalst.  Het leek een perfecte combinatie.

Moordende agenda’s

Maar helaas, vijf jaar na hun jawoord is de echtscheiding ingezet. Jean-Jacques bevestigt het spijtige nieuws, maar hij noch Charlotte willen erop ingaan. Over de reden waarom hun wegen nu uit elkaar lopen, is dus niets ­bekend. 

Al waren zowel Jean-Jacques als Charlotte zich vijf jaar ­geleden al bewust van het gevaar van hun bijwijlen moordende agenda’s. ‘Als ik thuiskom van m’n werk, vertrekt híj naar vergaderingen’, zei Charlotte kort vóór de bruiloft. ‘Ik werk ook doodgraag en hard. Ik hou van dit leven, maar ik weet ook wel dat dat met kinderen in huis wellicht onhoudbaar wordt.’ 
76 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank De Belie

  De Gucht jr. stond gekend als nen beruchte scheefpoeper. Charlotte verdient dan ook veel beter. Sterkte !

 • Didier Briglia

  Succes verder Charlotte je zal het nodig hebben want als ze kunnen je géén cent allimentatie te geven doen ze het!!!! Snobs en papa heeft niks anders gedaan dan gesjoemeld.

 • Wilfried Vanden Berg

  Hij heeft nog nooit een dag gewerkt in zijn leven, familie rijk genoeg . Papa sjoemelde tegen de sterren op ,mama rechter ,geld genoeg.Dus ,alimentatie moet meer dan genoeg zijn. Doen juffrouw. Doen .

 • monique dewaele

  als je niet bereid bent om tijd met elkaar te besteden trouw dan niet en krijg geen kinderen

 • Theo Beyens

  Gelukkig is hij dat zijn vader voor hem geboren is . Heeft job voor het leven , met zijn riante wedde geen probleem onderhoudsgeld te betalen .