"Is zijn kapper dood of zo?": nieuw kapsel Erik Van Looy lokt reactie uit

VTM
"Een moment van stilte voor het overlijden van zijn kapper", reageert een kijker op de nieuwe lange haardos van Erik Van Looy. Toen de 'Slimste Mens'-presentator eerder deze week te gast was bij Nathalie Meskens in 'Beste Kijkers' vonden heel wat kijkers zijn nieuwe 'wilde' coupe duidelijk erg vermakelijk.

"'t Is gebeurd", zou Erik van Looy zelf zeggen. De altijd goedlachse presentator heeft beslist zijn kappersbeurten over te slaan, en voortaan met een langere haren door het leven te gaan. Van Looy liet de snit voor het eerste zien tijdens de eerste aflevering van het zesde seizoen van 'Beste Kijkers', waarin hij te gast was. En dat is ook de kijkers natuurlijk niet ontgaan.

"Erik Van Looy begint op Willy Naessens te lijken", schreef iemand. "Amai, wat is er met het haar van Erik gebeurd?", vroeg een ander zich af. Maar koos Erik nu bewust voor zijn nieuwe coupe? Wil hij zichzelf misschien een ander imago aanmeten? Of heeft het iets te maken met de opnames van het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens' die binnenkort van start gaan? We krijgen het antwoord later dit najaar ongetwijfeld nog te zien op tv.
54 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sara Delaere

  Die reacties hieronder whoehahaa echt niet te doen zo kleinzielig,jaloers of tekort aan een eigen leven??Als jullie daar al commentaar over hebben zegt t meer van jullie dan van Erik zelf!! Gewoon om zijn haar die wat langer is? Aub laat iedereen toch zijn wie ze willen zijn,denk niet dat jullie de perfectie zelf zijn.. Blijkbaar Juliete François wil je duidelijk maken wat voor antiek geval jij bent? Pas op ik heb mij nu echt ingehouden!

 • Bert Camps

  Voila, zijn doelstelling is gehaald, er wordt over gesproken en zal zijn weerslag hebben op zijn kwiske. Maar wat is ‘Beste kijkers’ een slecht programma zeg!

 • jos beverke

  Met zijn nieuw kapsel precies familie van Puigdemont!

 • Ludo Eigenmening

  Voor sommigen mag niemand eens zijn zin doen. Wat als iederéén aan standaard waarden moet voldoen om buiten te komen?

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Hij wil er uitzien als iemand van 26.