Ga naar de mobiele website
^ Top

"Is dat echt?!" Willy Sommers en Wim Soutaer getrakteerd op blote borsten tijdens etentje

StoriesTV
Willy Sommers en Wim Soutaer kregen gisteravond een verrassing geserveerd tijdens een etentje. De zangers waren voor het programma 'Zomergroeten' van StoriesTV aan het tafelen bij Chez Bolle in Gent toen een jongedame plots het restaurant binnenviel. Toen ze prompt haar borsten toonde, schoot iedereen in de slappe lach.

Presentatrice Sarah De Backer volgde Willy Sommer een hele dag voor het programma 'Zomergroeten' van StoriesTV. Na een optreden in Nieuwpoort trok Willy 's avonds naar Gent voor een etentje in restaurant Chez Bolle op de Steendam in Gent. Daar wachtte verrassingsgast Wim Soutaer hem op, maar de echte verrassing kwam pas later op de avond langs.  

Tijdens de opnames viel plots een jongedame het restaurant binnen. Ze begroette het drietal aan de tafel en toonde snel haar borsten voor ze de zaak snel weer verliet. Wim en Willy stonden aan de grond genageld, maar schoten al snel in de slappe lach. Hilariteit alom.  

De aflevering van 'Zomergroeten' met de bewuste scène wordt komend weekend, op 26 en 27 augustus, uitgezonden op StoriesTV en AVS.

StoriesTV16 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Martin Vanhasselt

  Goed restaurant overigens

 • Benny Vlayen

  Ze heeft weinig of niks te bieden .

 • ANJA Pollaert

  Schitterende lach,heel aanstekelijk

 • Jenny Lambrechts

  Da zou ik nog nie durve laten zien

 • Dian Jans

  Heeft den ouwe Willy nog niet meer gezien in zijn carrière?

Meld een bug