Exclusief voor abonnees

"Ik zit precies de hele tijd tussen twee vuren": het moederschap is ook voor Dina Tersago niet altijd rozengeur en maneschijn

Dina Tersago met haar zoontjes
Frank Bahnmuller Dina Tersago met haar zoontjes
"Zijn gehuil ging door merg en been. Ik was een wrak, en weende mee van ellende..." De eerste maanden met haar zoontje Thor waren voor Dina Tersago (39) een ware beproeving, maar in 'Boer Zkt. Vrouw' is daar alvast niets van te merken. Fris en monter staat Dina wederom tussen de boeren, klaar om voor elk van hen de ware liefde te vinden. In Dag Allemaal vertelt ze hoe ze dat aanpakt. 

De kop is eraf. De nieuwe 'Boer Zkt. Vrouw' is van start gegaan, en daar is Dina Tersago (39) heel blij om. Ze reisde voor het programma de halve wereld rond, samen met haar zoontje Thor, die nu zes maanden is. Maar over hem later meer. Intussen konden geïnteresseerde vrouwen al kennismaken met de eerste drie boeren. Zondag 1 april stelt vtm de 2 overige boeren aan u voor. Jan, Jeroen, Bjorn, Jitse en Manu zijn vijf Vlaamse boeren die in het buitenland wonen en op zoek zijn naar een vrouw van bij ons. Omdat dit seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw' zich verspreid over de wereld afspeelt, kreeg Dina hulp van An Lemmens om alle boeren te bezoeken op locatie. An trok naar Australië en Zuid-Afrika, Dina naar Canada, Noorwegen en Duitsland.  

Hoe werden de bestemmingen verdeeld? Mochten jullie zelf kiezen? 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.