'Ich bin wie du'-zangeres betrokken bij auto-ongeluk

De Duitse zangeres Marianne Rosenberg.
EPA De Duitse zangeres Marianne Rosenberg.
De Duitse zangeres Marianne Rosenberg, in ons land vooral bekend van haar hit Ich bin wie du, treedt deze maand niet meer op als gevolg van een auto-ongeluk. Ze heeft haar resterende optredens afgezegd.

“Marianne Rosenberg is zo getroffen door het ongeluk dat de artsen haar adviseren deze maand niet meer op te treden”, laat haar management zaterdag weten. De schlagerzangeres zou zaterdagavond optreden tijdens de Schlagernacht in de Mercedes-Benz Arena in Berlijn. Voor 24 november stond een optreden in de Festhalle in Frankfurt gepland.

Volgens haar management kreeg Marianne Rosenberg vorige week vrijdag 9 november een ongeluk in de Berlijnse wijk Zehlendorf. Ze botste op een andere auto die haar voorrang had moeten verlenen. Ze kon de auto naar eigen zeggen niet meer ontwijken. Het lijkt erop dat de 63-jarige zangeres geen blijvende schade overhoudt aan het ongeluk.

Haar hit Ich bin wie du bracht ze uit in 1975. Het was de opvolger van de klassieker Er gehört zu mir, waarmee ze in dat jaar tiende werd op het Eurovisiesongfestival in Stockholm.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.