Exclusief voor abonnees

‘Homo Universalis’-winnaar deel prijzengeld kwijt door faillissement Thomas Cook

Selahattin
Joel Hoylaerts / Photonews Selahattin
Selattin Defevere, de meest recente winnaar van het Homo Universalis-spel van Iedereen Beroemd, is een deel van zijn prijzengeld definitief kwijt. Het faillissement van Thomas Cook levert hem wel een kleine compensatie op van de Openbare Omroep. “Een rondleiding door het VRT-gebouw. Is dit alles wat ze voor mij konden doen?”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Herman Valaert

  Meen je dat nu echt ? Precies of het gaat hier over miljoenen euro's ? Betaald die gast hé zeg , was dat nu . En ? Walter Grootaerts ook maar de helft dan ? Man man .Goed faillisementen zijn er elke dag , maar dan kan dat personeel gaan stempelen hé Griet .

 • Johan De Clercq

  Zullen ze nog 100 kandidaten vinden voor het volgende seizoen??

 • Tom Amonski

  De VRT hé, niet thomas cook daar heeft die gast eigenlijk geen zaak mee. En nee die moet zich voor niets schamen. Zijn verplichtingen heeft ie nagekomen...

 • Iris Decre

  Zijn ze bij de vrt niet verzekerd voor zoiets? Tis niet het einde van die wereld voor die jongen, maar hij heeft recht op zijn prijs. Nu zeggen dat hij zich moest schamen... Is makkelijk gezegd als je zelf niet in het schuitje zit.

 • Marcus Camps

  Dit is het probleem van de VRT, niet van hem ! Dokken !