"Harry Styles wil een wijngaard"

Harry Styles
ANP Harry Styles
Harry Styles heeft zijn zinnen gezet op een wijngaard, iets wat zijn goede vriend David Beckham ook al heeft. De popster wil het liefst een bedrijf kopen in de buurt van Becks' wijngaard in Californië, schrijven Amerikaanse media.

Net als veel andere sterren heeft de 1D-zanger interesse in het maken van zijn eigen wijn. Beckham produceert maar kleine hoeveelheden, genoeg voor zijn eigen familie en vrienden. Ook Angelina Jolie en Brad Pitt hebben een eigen wijngaard en produceren op Chateau Miraval vrij goede rosé.

Harry werd vorige week 21. Een bezoeker van Harry's verjaardagsfeest vertelt aan Daily Star: "Hij was enthousiast aan het vertellen over de aankoop van een wijngaard in Santa Barbara. Daar heeft Paul McCartney ook al een groot gebied in handen. Becks gaf Harry allerlei adviezen. Het was duidelijk dat hij Harry op dat idee had gebracht."

Andere bekende mensen met wijngaarden zijn onder anderen Madonna, Antonio Banderas en Drew Barrymore. Naar verluidt zijn Jay Z en Beyoncé ook op zoek naar een geschikt gebied.