‘Familie’ lost eerste beelden van seizoensfinale en die onthullen wel wat

Lien Van de Kelder (Marie) met Peter Bulckaen (Mathias) in elkaars armen.
Familie Lien Van de Kelder (Marie) met Peter Bulckaen (Mathias) in elkaars armen.
VTM heeft intrigerende beelden vrijgegeven van de nakende seizoensfinale, die pas op vrijdag 28 juni wordt uitgezonden. Dat is vroeg, want ze lijken toch al een tip van de sluier op te lichten. Dus opgelet: spoilers in aantocht!

Dankzij een iets te openhartig interview van Jasmijn Van Hoof (Stefanie) lekte vorige week al uit dat er in de laatste aflevering voor de zomerstop zeker één en misschien zelfs tien (!) doden zouden vallen. Op een van de vrijgegeven beelden is nu te zien dat Marie huilend steun zoekt in de armen van een verbouwereerde Mathias. Haar geliefde houdt een revolver vast in zijn hand. Lost hij een dodelijk schot en wie kan dan zijn slachtoffer zijn? Op een ander beeld is te zien dat Marie geen zwangerschapsbuikje meer heeft. Het personage van Lien Van de Kelder was nochtans uitgerekend voor na de seizoensfinale, maar zou op 28 juni dus al bevallen zijn. De kijker weet al een tijdje dat Benny een benefiet plant voor de zieke Rik. De organisatie verloopt op dit moment nog altijd niet van een leien dakje, maar uit een van de foto’s blijkt dat het event wel degelijk zal doorgaan. Wordt dat dan misschien de plek waar er veel slachtoffers zullen vallen?

Dodelijk

Deze week wordt de laatste aflevering net als de seizoensfinale zeker ook emotioneel en explosief. In theorie staat er vrijdagavond nog een huwelijk van Emma en Guido op stapel, maar kijkers weten ondertussen wel beter. Actrice Bab Buelens liet deze week in Dag Allemaal optekenen dat ze uit de reeks verdwijnt en al haar opnamen al achter de rug heeft. Guido (Vincent Banic) zou morgen dus mogelijk zonder echtgenote achterblijven. De kans dat Emma met haar minnaar Lucas en de twee meisjes Mila en Milou naar het buitenland vlucht is erg groot. Dat zou jammer zijn! Bart Van den Bossche (Chris Van Tongelen) zou dan ook dus helemaal voor niks uit Dubaï terugkomen. Dubbel jammer! Al kan het afgelaste huwelijk natuurlijk nog een interessant staartje krijgen in de seizoensfinale. Misschien zelfs een dodelijk?

Marie (Lien Van de Kelder) zonder zwangerschapsbuikje.
VTM Marie (Lien Van de Kelder) zonder zwangerschapsbuikje.
Benny (Roel Vanderstukken) op zijn benefiet: die gaat dus toch door.
VTM Benny (Roel Vanderstukken) op zijn benefiet: die gaat dus toch door.
Guido (Vincent Banic) kijkt boos. Naar zijn slachtoffers?
VTM Guido (Vincent Banic) kijkt boos. Naar zijn slachtoffers?11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean Emare

  Hopelijk eindelijk iets deftigs in de plaats.. Al heb ik hier mijn serieuze twijfels.. komkommertijd én VTM..

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Mijn vrouw kijkt naar thuis. Dat is flauwe kul en sommigen beweren dat Familie nog slechter is. Als ik eens door de living passeer dan hoor ik steeds hetzelfde, ruzie en ambras, in een taaltje dat geen Nederlands is maar ook geen dialect, het is een taal die men speciaal voor Thuis uitgevonden heeft, vermoed ik. Ik kan het niet horen, laat staan naar kijken. Ik zou er gek van worden.

 • Marc Claes

  Soms vind ik het er over en ook langdradig maar dat heb je met soaps en toch vind ik het plezant om naar te kijken en soms kan ik weken op voorhand voorspellen wat er zal gebeuren, in ieder geval blijf ik kijken het is trouwens beter dan die zever van tegen de sterren op of wat als die dingen zijn uitgemolken en kijk daar dan ook niet meer naar!

 • Shana Bonny

  Snap niet waarom mensen hier negatieve reacties zetten met o.a daarin dat ze niet kijken naar familie....maar toch lezen ze dit artikel dat over familie gaat?.... aandacht zoekers

 • Kurt Clement

  Straf, heel straf ! @Guido: Hoe kan je trots zijn op het feit dat je nog nooit een aflevering zag ? Als je nog nooit een aflevering gezien hebt, kan je dan toch niet oordelen of je daar trots op mag/moet zijn ? @Werner: Je moet er alleszins ook al naar gekeken hebben, want anders zou je dit nooit als zever kunnen omschrijven hé ! Kijk, het is toch simpel ? Iedere kijker heeft zijn/haar voorkeuren en daar moeten we respect voor hebben !