‘Familie’-actrice Margot Hallemans en vriend zijn uit elkaar

Margot en haar ex-vriend Nick toen ze nog een koppel vormden.
Kristof Ghyselinck Margot en haar ex-vriend Nick toen ze nog een koppel vormden.
Margot Hallemans is opnieuw vrijgezel. De ‘Familie’-actrice (25) en haar vriend Nick hebben onlangs een punt gezet achter hun relatie. Het koppel was twee jaar samen.

In ‘Familie’ is Hanne Van den Bossche stapelverliefd op Quinten, maar in het echte leven gaat het de actrice veel minder voor de wind op liefdesvlak. Zij en haar vriend hebben na twee jaar een punt gezet achter hun relatie. “Het klopt inderdaad dat Nick en ik uit mekaar zijn”, vertelt Margot. “De breuk is nog pril, en er zijn geen derden in het spel. Verder willen we hierover niet verder uitweiden. We houden dit graag in onze privésfeer om het in alle rust te verwerken, uit respect voor ons beiden”.

Tinder

Margot en Nick leerden elkaar kennen via Tinder en niet veel later sloeg de vonk over. “Eigenlijk had ik die datingapp voor de grap en uit nieuwsgierigheid geïnstalleerd, maar ik had nooit verwacht dat er zo’n mooie relatie uit zou ontstaan”, vertelde de actrice vorig jaar. “Nick staat heel passioneel in het leven. Alles wat hij doet, wil hij goed doen. Daar hou ik van. En met zijn tatoeages ziet hij er lekker stoer uit. Hij heeft zelfs de letter M op zijn been laten tatoeëren.” Dat haar vriend zes jaar ouder was, vormde nooit een struikelblok. “Ik val juist heel bewust op oudere mannen. Die hebben meer te vertellen en staan met beide voeten in het leven.”

Soepbar

Het koppel leidde wel een onregelmatig leven. Zij als actrice, hij als kok in zijn eigen soepbar. Maar toch was er veel wederzijds begrip. “We hebben allebei ook wel onze vrijheid nodig en hechten veel belang aan de momenten met onze eigen vrienden. Je mag niet te afhankelijk worden van elkaar, dat is niet gezond.” Al kon het soms ook wel behoorlijk botsen tussen Margot en Nick. “We zijn alle twee heel vurige personen, dus discussies gaan vaak gepaard met het nodige geroep en getier. Maar ik vind dat niet erg: eens goed ruziemaken moet kunnen. Als je er maar iets uit leert en blijft communiceren. Onze laatste discussies gingen vaak over het feit dat we niet altijd zeggen wat we denken of voelen. Dus daar werken we nu aan en het maakt van ons alleen maar een sterker koppel.” Maar helaas hebben Margot en Nick nu toch beslist om uit mekaar te gaan. 

Margot en Nick in zijn soepbar.
Dieter Bacquaert Margot en Nick in zijn soepbar.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudy van Wayenberge

    Toffe knappe meid, ze zal zelf haar soep wel maken...!

  • pat coens

    geen nood Margot je bent een knappe meid die haar weg wel vind

  • mario vermeersch

    Er rollen altijd koppen als je verliefde scenes speelt in serie's en films.ik ben niet verwondert dat dit koppel uit elkaar gaat.