Exclusief voor abonnees

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon: “Shana en ik zijn gelukkiger zonder mekaar”

De twee gingen onlangs voor de tweede keer uit elkaar

Yanni Bourguignon en Shana toen ze nog een koppel vormden. De twee gingen onlangs al voor de tweede keer uit elkaar.
Dieter Bacquaert Yanni Bourguignon en Shana toen ze nog een koppel vormden. De twee gingen onlangs al voor de tweede keer uit elkaar.
In ‘Familie’ is Cédric smoorverliefd op de veel oudere Marie, maar in het echte leven heeft acteur Yanni Bourguignon (20) onlangs een punt gezet achter zijn relatie met theateractrice Shana Pieters. Definitief deze keer, want de twee gingen al eens uit mekaar. Gelukkig gaat Yanni deze keer niet door een emotionele dip.

Met een post op Instagram maakte Yanni Bourguignon, beter bekend als Cédric in Familie, vorige week bekend dat hij en zijn vriendin Shana Pieters na twee jaar uit mekaar zijn. “Het gevoel zat niet meer goed. Onze relatie verliep veel moeilijker dan zou moeten. Shana en ik zien elkaar nog wel graag, maar soms is dat niet genoeg. We hadden allebei het gevoel van: we maken elkaar wel gelukkig, maar misschien kunnen we nog gelukkiger worden wanneer we als vrienden door het leven gaan in plaats van als koppel.”

Ook zagen jullie elkaar al niet vaak.

“Shana en ik moesten dat echt inplannen in onze agenda. Maar het lukte ons wel om mekaar minstens twee keer in de week te zien. Daardoor zat er ook geen sleur in onze relatie.”

Uitgemaakt op café

Vorig jaar zijn jullie ook al eens een tijdje uit mekaar geweest.

“Onze relatie zat toen in het slop. Shana deed mee in ‘The Rocky Horror Show’ en de ‘Winterrevue’, en ik begon net bij ‘Familie’. We leefden steeds meer naast mekaar en hadden ook minder nood aan elkaar. Alleen kon ik het niet uitmaken.”

Waarom niet?

“Ik kwets mensen niet graag. Shana is daar rationeler in. Met ons werk hadden we al genoeg druk op onze schouders. Hierdoor verwaarloosden we eigenlijk onze relatie en elkaar. Dus gaven we elkaar de nodige ruimte. Geen geflirt meer met berichtjes. Ik had Shana zelfs geblokkeerd in mijn gsm en op sociale media.”

Wie heeft het nu uitgemaakt?

“Deze keer was ik het. Ik heb mijn stoute schoenen aangetrokken en die woorden uitgesproken. Maar zij kon mijn gevoel meteen bevestigen.”

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.