Exclusief voor abonnees

‘Familie’-acteur Pieter Van Keymeulen: “Op mijn 14de kwam ik al uit de kast”

Pieter Van Keymeulen
Steven Richardson Pieter Van Keymeulen
Hij is Laurens, de onheilspellende brandweerman in ‘Familie’. Pieter Van Keymeulen (34) heet hij in het echt. En hij acteert niet alleen, hij zingt ook. Met ‘Je neemt me mee’ heeft hij een zomersingle uit. Iets totaal anders dan zijn vorige nummer, dat hij voor het eerst zong op de begrafenis van zijn vader...

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kelly Aerden-Wouters

  Jozef Van Schietbeeck Er kijkt ook niemand jou scheef aan omdat je liever vrouwen ziet want dat valt onder de noemer 'normaal'. Je kan niet geloven hoeveel homo's hier wel kracht uit putten! Had ik mijn beste vriend niet geholpen, dan was hij misschien uit het leven gestapt, want dat speelde door zijn gedachten. Niemand wordt gedwongen om dit te lezen!!

 • Ivo Vandeneynde

  @Jozef: feit dat het nog vermeld wordt, wil zeggen dat het toch nog een issue is voor ouders en kinderen. We zijn nog niet aan volledige acceptatie. Jammer maar waar.

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Hoeft dat allemaal in de krant te staan ? Heeft iemand daar iets aan. Ik loop er ook niet mee te koop dat ik liever vrouwen zie dan mannen.